MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To 5ο International Dog Festival στο MEC Παιανίας

Από την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο MEC Παιανίας, οι λάτρεις των σκύλων έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών που έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων, την επιμόρφωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων και την γνωστοποίηση νέων προϊόντων που θα βελτιστοποιήσουν την καθημερινότητα τους.

author-image Ζurab Sam

«Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με έναν σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη». Τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα αποτελούν μια απτή απόδειξη της σημαντικής συνεισφοράς των σκύλων στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας, της ασφάλειας που μας προσφέρει ο μικρός αλλά συνάμα πιστός φίλος μας, ο σκύλος, θα είναι και η βάση, πάνω στην οποία δημιουργείται αυτό τον καιρό το «International Dog Festival- Athens 2015».

1.dog festival 3

Ετοιμαστείτε το τριήμερο 9 με 11 Οκτωβρίου να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια σας, τα παιδιά σας και τους φίλους σας την μεγάλη γιορτή για τον σκύλο. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία «Well Done» με τη πολύτιμη αρωγή και συνεργασία του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, ο οποίος ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσει Τριπλή Διεθνή Έκθεση Σκύλων.

1.dog festival 4

Με μια ευρύτατη ποικιλία από διαγωνισμούς και επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων το «International Dog Festival – Athens 2015» στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού. Με μια πληθώρα εκδηλώσεων ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα στην διάρκεια του διημέρου να προσεγγίσει όλους τους ρόλους, που έχει ένας σκύλος στην κοινωνία. Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη), φροντίδα, καλλωπισμός, προϊόντα, εξοπλισμός άσκησης και άλλα πολλά θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον τριήμερο, που θα σας «οπλίσει» με γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου.

1.dog festival

Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη, όπως θα υπάρχει parking για όλους και δωρεάν Wi-Fi για τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b