MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν!

Επιστρέψαμε στο πόστο μας και σας προτείνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης, γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
Η Amita Motion γιορτάζει 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ
amita motion giorti
H Amita Motion γιορτάζει 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας και μας προσκαλεί στην πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία της χρονιάς την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών, γεμίζοντας την Αθήνα με Θετική Ενέργεια, πολλή μουσική και μία ακόμη αξέχαστη εμπειρία!
Η Amita Motion θα παρουσιάσει – με ελεύθερη είσοδο – τις πιο δυναμικές μουσικές εμφανίσεις φιλοξενώντας και φέτος στη σκηνή τους αγαπημένους καλλιτέχνες της νεολαίας που θα μας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα: Boys + Noise, Claydee, Demy, ΜΕΛΙSSES & Playmen, Stan, Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα και Ελένη Φουρέιρα. Guest της βραδιάς οι Stavento και ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς.

Συναυλία του 5ου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

masterclass dimou athinaion
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, τους φιναλίστ του 5ου Πανελλήνιου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και τη συνδιδασκαλία της Αθανασίας Κυριακίδου με επίτιμο προσκεκλημένο τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μύρωνα Μιχαηλίδη.

H Big Band στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων
big band2
Με μία μοναδική jazz συναυλία επιστρέφει δυναμικά η Big Band του Δήμου Αθηναίων στα μουσικά δρώμενα της πόλης, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο Κέντρο Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας. Με ρεπερτόριο από τη “standard” ανθολογία της jazz μουσικής, η Big Band προσκαλεί τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο, να απολαύσουν μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά γεμάτη ρυθμό στο εξαιρετικό καταπράσινο περιβάλλον του Πάρκου Ελευθερίας.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous live στην Πλατεία Αδαμών
mpampali rous

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous θα βρίσκονται μαζί, στην Πλατεία Αδαμών. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους συνεργάζονται για πρώτη φορά, διαπιστώνοντας πως έχουν ένα κοινό μουσικό κώδικα. Γεννημένοι τον ίδιο μήνα της ίδιας χρονιάς, με διαφορά ημερών, θυμούνται τις μουσικές καταβολές τους που τους έφεραν στο σήμερα. Από Τρύπες και Ξύλινα σπαθιά, Nίκο Πορτοκάλογλου, Θανάση Παπακωσταντίνου, Παπάζογλου και Μάλαμα, μέχρι τα δικά τους κομμάτια, που υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό.


“Ένα όνειρο ανάμεσα σε υπέροχα ερείπια… Περίπατος στην Αθήνα των Περιηγητών, 17ος -19ος αιώνας”
ekthesi athina eam

Η νέα περιοδική έκθεση «Ένα όνειρο ανάμεσα σε υπέροχα ερείπια… Περίπατος στην Αθήνα των περιηγητών, 17ος- 19ος αιώνας» σχεδιάσθηκε για να προσφέρει ένα νοητό περίπατο στη μνημειακή Αθήνα της περιόδου από τον 17ο μέχρι και τον 19ο αιώνα. Συνοδοιπόροι μας οι Ευρωπαίοι περιηγητές που επιχειρούν το «μεγάλο ταξίδι» στην πρωτεύουσα πόλη του ελληνισμού και εμπνευσμένοι από το κίνημα του κλασικισμού αποτυπώνουν τα «υπέροχα ερείπια» του ιστορικού της παρελθόντος. Είκοσι δύο εικονογραφημένες περιηγητικές εκδόσεις και δεκατέσσερα πρωτότυπα έργα τέχνης, ελαιογραφίες, υδατογραφίες και χαρακτικά από τις συλλογές της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων προσφέρουν τοπία, εικόνες, μνημεία και χρονικές στιγμές της Αθήνας των περιηγητών, ανατροφοδοτούν τη φαντασία μας και δημιουργούν σημεία εκκίνησης για τις προσωπικές μας αναγνώσεις. Καθημερινά, 08.00-20.00

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b