MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5+1 στέκια για cocktails με θέα την Πανσέληνο!

Το καλοκαίρι μάς αποχαιρετά με τον καλύτερο τρόπο: τη μεγαλύτερη Πανσέληνο του χρόνου. Επιλέξαμε 6 σημεία στην Αθήνα για να την απολαύσετε όπως της αξίζει!

author-image Ζurab Sam

Τhea Terrace Bar – Απόλλωνος 21
Τhea Terrace Bar - Απόλλωνος 21

Απολαύστε ένα κοκτέιλ στo Thea Terrace Bar, στην ταράτσα του ξενοδοχείου Central, με θέα την Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Skyfall – Μάρκου Μουσούρου 1
Skyfall - Μάρκου Μουσούρου 1

Cocktail & food bar το οποίο μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό και που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Η πανέμορφη βεράντα του με απέραντη θέα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. O Παρθενώνας όπως και ο Λυκαβηττός απλώνονται επιβλητικοί μπροστά στα μάτια σας και σας µεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Ιδανικό σκηνικό, ενώ εσείς απολαμβάνετε τα signature cocktails, αλλά και την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα.

City Zen All Day Bar Restaurant – Aιόλου 11
City Zen All Day Bar Restaurant - Aιόλου 11

Το χαρακτηριστικό με το City Zen είναι ότι χαρίζει στον επισκέπτη την αίσθηση της φιλοξενίας και της χαλάρωσης από τους ζωηρούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Ένας Industrial all day χώρος, στον τέταρτο όροφο της οδού Μητροπόλεως και Αιόλου, που προσφέρει μοναδική θέα στην Ακρόπολη.

360 Cocktail bar – Ηφαίστου 2
360 Cocktail bar  - Ηφαίστου 2

Μια από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης γεμάτο από φυτά και με industrial διακόσμηση βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στην πλατεία Μοναστηρακίου.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στην δημιουργική, ελληνική κουζίνα και στα υπέροχα cocktails που προσφέρει. Απολαύστε το μεγαλύτερο φεγγάρι της χρονιάς με θέα το κέντρο της πόλης και την Ακρόπολη.

Couleur Locale – Νορμανού 3
Couleur Locale - Νορμανού 3

Το Couleur Locale ήρθε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2014 για να δώσει ένα νέο αλλά και συνάμα διαχρονικό “τοπικό χρώμα”‘ στην περιοχή του παλιού κέντρου. Πρόκειται για ένα μπαρ στο βάθος μιας ταράτσας που προσφέρει μεταξύ άλλων, υπέροχα ροφήματα, cocktails, καθώς και ιδιαίτερες νοστιμιές που ετοιμάζονται σε μια ανοιχτή κουζίνα.

Bios – Πειραιώς 84
taratsa-bios

Η Ταράτσα του Bios σε συνδιασμό με την θέα και την μουσική την καθιστούν από τις ομορφότερες της πόλης. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού μας ανταμείβει με την περίφημη αυγουστιάτικη πανσέληνο, το πιο φωτεινό ολόκληρο φεγγάρι του χρόνου και το Bios υπόσχεται μια ζεστή και ρομαντικη βραδιά με το Full Moon Happy Hour.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b