MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο εντυπωσιακό τρέιλερ για την 24η περιπέτεια James Bond

Στο νέο τρέιλερ του 24ου James Bond, η δράση απογειώνεται: Μεξικό, Λονδίνο, οι χιονισμένες και επικίνδυνες Άλπεις, οι πανέμορφες Monica Bellucci και Lea Seydoux, ο απειλητικός Christoph Waltz, μια απίθανη καινούρια Aston Martin (0-60 μίλια την ώρα σε 3 δευτερόλεπτα) και βέβαια η μυθική οργάνωση Spectre, η οποία είναι πιθανότατα ο μεγαλύτερος εχθρός που έχει συναντήσει ο Bond στην καριέρα του.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Δείτε το νέο τρέιλερ εδώ:

">


To τρέιλερ ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί μέσα από το twitter του ηθοποιού Dave Bautista, ο οποίος υποδύεται τον κακό Mr. Hinx, δεξί χέρι του ακόμα πιο κακού Franz Oberhauser (Christoph Waltz). Παράλληλα, την Πέμπτη στο https://twitter.com/davebautista και με hasthag #AskBautistaSPECTRE, ο ηθοποιός θα απαντήσει σε ερωτήσεις για την ταινία μέσω του IMDB (η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί αργότερα).

bond4

Σύνοψη:
Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

bond3

Το SPECTRE κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015 από τη Feelgood Entertainment

bond5

bond2

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b