MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

I need vacations (desperately)

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, δυσκολεύοντας τις ποδηλατικές βόλτες. Ωστόσο πάντα υπάρχουν λύσεις για τους φανατικούς του είδους.Πηγή: Athens Bike City

author-image Athens Bike City

Ποδήλατο και θάλασσα λοιπόν, σε ενδιαφέροντες συνδιασμούς και προτάσεις για ξεχωριστές ποδηλατικές βόλτες. Κι φυσικά αν ζεσταθείτε πολύ, σταματάτε όπου είστε για μία βουτίτσα και συνεχίζετε.

Όμως προσοχή, το ποδήλατο της θάλασσας δεν είναι ασφαλές για ναυσιπλοΐα, είναι καταλληλο κυρίως για χαλαρές βόλτες κοντά στην ακτή. Προτιμήστε ημέρες χωρίς αέρα και μην απομακρυνθείτε από την ακτογραμμή. Επίσης μην ξεχάσετε να βάλετε καπέλο και αντιηλιακό και να πάρετε ένα μπουκαλάκι νερό μαζί σας, γιατί ο καλοκαιρινός ήλιος δεν συγχωρεί τέτοιες παραλήψεις.

Βάλτε οπωσδήποτε σωσίβια στα παιδιά και μην βουτήξετε όλοι μαζί την ίδια στιγμή, ας μείνει και κάποιος επάνω να κρατήσει το ποδήλατο κοντά σας. Αν σκοπεύετε να πάτε μακριά, πριν ξεκινήσετε ενημερώστε κάποιον για τις προθέσεις σας, ώστε αν «αργήσετε» κάποιος να σας ψάξει. Με λίγη προσοχή, το ποδήλατο της θάλασσας μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τις ποδηλατικές σας ανάγκες, συνδιάζοντας τις με πολύ ευχάριστο τρόπο δύο από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού, το θαλασσινό μπάνιο και την ποδηλατική βόλτα.

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b