MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Heineken Talent Lab 2015: Το ταλέντο σου μπορεί να σε ταξιδέψει παντού!

Δημιουργικότητα, ενέργεια, πρωτοτυπία και ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να συμμετάσχεις στο Heineken® TALENT LAB 2015.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Εάν είσαι «junior», ηλικίας 18 έως 25 ετών, και ασχολείσαι με video, street art, design, performance, illustration, copy, μουσική και φωτογραφία πάρε μέρος στη δημιουργική πρόκληση του Heineken Talent Lab 2015!

Ταξίδεψε στο Άμστερνταμ και από εκεί απευθείας στις Κάννες για να διεκδικήσεις ένα «Λιοντάρι» για την επόμενη μεγάλη ιδέα της Heineken.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ, επισυνάπτοντας το βιογραφικό σου και ένα link με δείγμα της δουλειάς σου (behance, portfolio, video κ.λπ.), για να είσαι ένας από τους 8 φιναλίστ. Για τους 8 συμμετέχοντες που θα επιλεχθούν, θα δημιουργηθεί ένα βίντεο συμμετοχής το οποίο θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για την τελική επιλογή των 2 νικητών από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου.

Τον Σεπτέμβριο, οι δύο αυτοί νικητές θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ για μία εβδομάδα για να διαγωνιστούν με τους αντίστοιχους νικητές από άλλες τέσσερις χώρες και να ανταπεξέλθουν στην εξής δημιουργική πρόκληση: να σκεφτούν και να δημιουργήσουν μια ενέργεια για την Υπεύθυνη Κατανάλωση Heineken, που θα διεκδικήσει βραβείο στο Cannes Lions Festival 2016!

*Η επιλογή των 8 φιναλίστ από την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, μεταξύ των οποίων και ο διοργανωτής του Athens Digital Arts Festival, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b