MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Cyclehack event Athens 2015

Το πρώτο Cyclehack event στην Αθήνα είναι γεγονός. Είναι ένα παγκόσμιο brainstorming για το ποδήλατο και την ποδηλασία που οργανώθηκε για πρώτη φορά το 2014 σε τρεις πόλεις, Μελβούρνη, Βηρυτό και Γλασκόβη, με στόχο να φέρει σε επαφή διαφορετικές ιδέες και να προτείνει λύσεις στα διεθνή αλλά και τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδηλασία στην πόλη.Πηγή: Athesn Bike City

author-image Athens Bike City

Φέτος στις 19 με 21 Ιουνίου, για 48 ώρες, η Αθήνα θα συνδεθεί με άλλες 26 πόλεις στον κόσμο για να αντιμετωπίσουν μαζί τα πιο απίθανα ποδηλατικά προβλήματα. Κακοί δρόμοι και οδηγική συμπεριφορά, έλλειψη παιδείας και ποδηλατορόμων, κλοπές, και πολλά άλλα θέματα που απαιτούν λύσεις, θα απασχολήσουν όσους συμμετέχουν.

Τι μπορεί να είναι αυτές οι λύσεις; Μα αυτό ακριβώς είναι το ωραίο κομμάτι. Οι λύσεις θα βγουν από τις ιδέες πολλών μαζί, που συνδιασμένες και ανακατεμένες θα γεννήσουν κάτι καινούργιο.

Έξυπνα hacks σε ποδήλατα, creative digital media, προτάσεις για τη σήμανση της πόλης, ποδηλατικό styling είναι μόνο κάποιες ιδέες. Χακάρονται τα πάντα. Από το πως δεν θα παρκάρουν στους ποδηλατόδρομους τα αυτοκίνητα, μέχρι το αντι-ιδρωτικό σορτσάκι και τα φωτεινά πετάλια, όλα παίζουν. Αν «πιάνουν τα χέρια σας» ή έχετε ιδέες – ή κι αν δεν έχετε, αλλά θέλετε να βοηθήσετε στην υλοποίηση των ιδεών άλλων, το Cyclehack είναι η εκδήλωση σας.

Παρασκευή 19 Ιουνίου οι 40 συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες. θα έχουν στη διάθεσή τους 48 ώρες προκειμένου να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν λύσεις σε πραγματικές ποδηλατικές ανάγκες. Σάββατο 20 Ιουνίου οι ομάδες σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και δημιουργούν. Κυριακή 21 Ιουνίου οι ομάδες θα παρουσιάσουν τα projects τους και θα αναδειχθεί, μέσα από ψηφοφορία, το καλύτερο.

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b