MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που θα σας κάνει να εκτιμήσετε τη ζωή περισσότερο…

Χώρισαν δύο ανθρώπους με ένα τοίχο και τους έκαναν τις ίδιες ερωτήσεις. Τι απαντήσεις δίνουν σχετικά με τις επιθυμίες και τα όνειρά τους;

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο λόγος για το συγκλονιστικό βίντεο που δημιούργησε η Ένωση των Εφήβων της Ισπανίας, με το μήνυμα “Εκτιμάμε τα μικρά πράγματα. Γίνονται σημαντικά όταν τα χάσουμε.” 

Ο σκηνοθέτης του βίντεο, καταγράφει τις απαντήσεις δύο ανθρώπων κάθε φορά, σχετικά με τα όνειρά τους, χωρίς να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Οι υγιείς άνθρωποι δηλώνουν την επιθυμία τους για διακοπές σε διάφορα μέρη του κόσμου, ονειρεύονται μια επιτυχημένη επιχείρηση, μια επιτυχία στις εξετάσεις, ή μια πολύ καλή θέση εργασίας.

Υπάρχουν όμως και άτομα που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένεις και κάνουν συγκινητικές ευχές για απλά πράγματα, όπως το να περπατήσουν κάποια στιγμή, να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα λουλούδια, να μην υπάρχει καμία ασθένεια στον κόσμο και να γνωρίζουν ότι οι οικογένειές τους θα συνεχίσουν να ζουν χωρίς να ανησυχούν.

koritsaki leuxaimia

Η πιο συγκινητική στιγμή του βίντεο είναι όταν ένα 12χρονο κοριτσάκι που πάσχει από λευχαιμία, και κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, λέει με χαμόγελο και αισιοδοξία: “Αυτό που με κάνει να είμαι ευτυχισμένη είναι το άγγιγμα του αέρα στο πρόσωπό μου”, κάνοντας την κοπέλα που κάθεται δίπλα της να ξεσπάσει σε κλάματα.

Γιατί τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα, είναι στιγμές που πρέπει να τις ζείς σαν να είναι μοναδικές!

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b