MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Summer Camp για παιδιά Δημοτικού στο “Εργαστήρι μας”

“Το εργαστήρι μας” για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι διοργανώνει ένα διαδραστικό-δημιουργικό Summer Camp για παιδιά Δημοτικού (4-12 χρονών).

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Έμπειροι επαγγελματίες από τοv χώρο της εκπαίδευσης και της τέχνης οργάνωσαν καθημερινές δράσεις που καλλιεργούν τη φαντασία, την αυθόρμητη έκφραση των παιδιών, την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ψυχαγωγία και το σεβασμό στο άτομο και το σύνολο.

Οι εβδομαδιαίες θεματικές δράσεις ξεκινούν με ένα ταξίδι στο διάστημα, βουτούν στoν μαγικό κόσμο των παραμυθιών, συναντούν καλοκαιρινούς θησαυρούς, μπερδεύονται στον χρόνο και γιορτάζουν την ολοκλήρωση του ταξιδιού φτιάχνοντας το δικό τους μαγικό φίλτρο της χαράς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15 – 19 Ιουνίου 2015 | “Ταξίδια στο διάστημα”

3, 2, 1. Εκτόξευση! με τον δικό μας πύραυλο, έργο τέχνης, περιπλανιόμαστε στο διάστημα σαν άλλοι μικροί πρίγκιπες, πλησιάζουμε τους πιο μακρινούς πλανήτες, δημιουργούμε τους δικούς μας εξωγήινους για το δικό μας διαδραστικό επιτραπέζιο παιχνίδι… Let’s play! (για παιδιά 9-12 ετών)

22 – 26 Ιουνίου 2015 | “Συνεχίζουμε το παραμύθι”

Πώς είναι αλήθεια να γίνεσαι εσύ παραμυθάς; Φανταζόμαστε, γράφουμε, εικονογραφούμε και ζωντανεύουμε θεατρικά το δικό μας παραμύθι! (4-8 ετών)

6 – 10 Ιουλίου 2015 | “Ιστορίες μέσα στο χρόνο”

Ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στο χρόνο ξεκίνησε: εικόνες, μυρωδιές, γεύσεις και μελωδίες μας προσκαλούν σε τόπους μακρινούς και ξεχασμένους, φανταστικούς και ονειρικούς. Με όχημα το θεατρικό παιχνίδι, τη δημιουργική γραφή και τη ζωγραφική, ταξιδεύουμε παντού! (9-12 ετών)

29 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2015 | “Θησαυροί του καλοκαιριού”

Είμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού! Τι μικρούς θησαυρούς έχει ανακαλύψει ο καθένας μας; Πώς θα αξιοποιήσουμε το θησαυρό μας; Ανοίγουμε το μαγικό μας κουτί… κατασκευάζουμε έργα τέχνης, δροσερά και διασκεδαστικά λεξοπαιχνίδια. Παίζουμε θέατρο! (4-8 ετών)

13 – 17 Ιουλίου 2015 | “Μαγικό φίλτρο χαράς”

Είναι η ώρα νε ξεκουραστούμε, να γελάσουμε, να ανακαλύψουμε τη μαγική συνταγή της χαράς που έχουμε όλοι μέσα μας! Με δημιουργική γραφή, θεατρικό παιχνίδι, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, συνεργαζόμαστε σε αυτό το φίλτρο… το Μαγικό Φίλτρο της Χαράς!

Διάρκεια: από 15 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου
Ωράριο: 9.30 – 14.30
Κόστος: 60€ ανά εβδομάδα
Τηλ: 6938860173 (οι εγγραφές ξεκίνησαν!)

“Το Εργαστήρι μας”
Πεσματζόγλου 46 Α, Κηφισιά

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b