MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Greek Designers στο notoshome στο Golden Hall

Τα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού και διακόσμησης notoshome για μια ακόμη φορά πρωτοπορούν διοργανώνοντας μια πρωτότυπη έκθεση!

σειρά The Concrete Cities του A Future Perfect
author-image Μάρη Τιγκαράκη

Από την Παρασκευή 15 Μαΐου και για 10 ημέρες, στο πολυκατάστημα notoshome στο Golden Hall θα λάβει χώρα μια μοναδική έκθεση νέων Ελλήνων σχεδιαστών.

papadopoulou

Όσοι την επισκεφθούν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στο χώρο του ελληνικού σχεδιασμού προϊόντων μέσα από την GreekBrandNew, η οποία χτίζει σταθερά την παρουσία της στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό.

Με συντονισμένες δράσεις, η Greek Brand New οριοθετεί τη νέα ελληνική αισθητική και προσδοκά να φιλοξενήσει στους κόλπους της ό,τι καινούργιο και πρωτοποριακό σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην δημιουργία ακόμα μεγαλύτερου ρεύματος προς το νέο ελληνικό design.

Μια ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους ήδη καταξιωμένους σχεδιαστές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να αποκτήσετε τα δικά σας ιδιαίτερου σχεδιασμού χρηστικά αντικείμενα, καλοκαιρινά αξεσουάρ, αναμνηστικά μικροαντικείμενα, διακοσμητικά, είδη ρουχισμού και πολλά ακόμη ελληνικά branded προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας!

ouzo

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b