MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

OTE και COSMOTE δίπλα σε περισσότερα από 150.000 παιδιά που έχουν ανάγκη

Με το μήνυμα «Όσα και αν προσφέρουμε στα παιδιά, πάντα θα μας προσφέρουν περισσότερα», ο ΟΤΕ και η COSMOTE γιόρτασαν φέτος την στήριξή τους σε περισσότερα από 150.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη, προωθώντας παράλληλα τον εθελοντισμό των εργαζομένων.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

O ΟΤΕ και η COSMOTE, τίμησαν και φέτος σε ειδική εκδήλωση δεκαέξι κοινωφελείς οργανισμούς για παιδιά, προσφέροντας το συνολικό ποσό ύψους 550.000 ευρώ. Μαζί με το έργο των φορέων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν και οι 4.700 εθελοντές που καθημερινά στέκονται στο πλευρό των παιδιών. Τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, έχουν στηρίξει με πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ περισσότερους από 50 φορείς που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης παιδιών που έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, δήλωσε κατά την εκδήλωση: «Μέσα από τη στήριξη που προσφέρουμε στους φορείς που φροντίζουν τα παιδιά, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που υπερβαίνουν τον εαυτό τους και κάνουν ένα έργο που είναι και σημαντικό και δημιουργικό για λογαριασμό όλων μας».

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ, υπογράμμισε τη σημασία της προσφοράς, λέγοντας: «Είμαστε περήφανοι που οι εργαζόμενοί μας είναι ενεργοί εθελοντές και φέτος πάνω από 6.000 συνάδελφοι συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις. Το καλύτερο αποτέλεσμα δεν έρχεται όταν κάθε μέλος της ομάδας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του, αλλά όταν ο καθένας στην ομάδα κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του και την ομάδα. Και όλοι ανήκουμε στη μεγάλη ομάδα της κοινωνίας, άρα η ευθύνη για το μέλλον των παιδιών πραγματικά ανήκει σε όλους μας».

cosmo2

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, αυτή τη χρονιά υποστήριξαν τους παρακάτω φορείς για παιδιά:

• Ένωση «Μαζί για το Παιδί» (ένωση 10 Φιλανθρωπικών Σωματείων)
• «MDA ΕΛΛΑΣ»- Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις
• «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
• «Ανοιχτή Αγκαλιά» – Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής
• «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών- Πόρτα Ανοιχτή»
• «ΕΛ.Ε.Π.Α.Π» – Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-
• «Φλόγα» – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
• «ΣΚΕΠ» – Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους
• «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
• «Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών»
• Σύλλογος «ΛΑΜΨΗ»   
• Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»
• Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή»
• Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
• «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας»
• «Αναρρωτήριο Πεντέλης» (πρώην ΠΙΚΠΑ)

Για ακόμη μια χρονιά, οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ και της COSMOTE είχαν τη δυνατότητα μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς για παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα, που για φέτος ήταν τέσσερις από την ελληνική περιφέρεια και ένας από την Αττική.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Το Conrad Athens The Ilisian συστήνει μια νέα εποχή πολυτέλειας στην καρδιά της Αθήνας
Γεύση
Joe & The Juice: Από την Κοπεγχάγη στην Αθήνα με δύο καταστήματα
Εταιρικές Δράσεις
The Circle by glo™ HILO: Ένα premium ταξίδι εμπειριών στο νέο κόσμο του glo™ HILO στην Ελλάδα
Εταιρικές Δράσεις
Conrad Athens The Ilisian: Μια νέα εποχή ξεκινά για το εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας
Εταιρικές Δράσεις
Air France: Mε ένα ντοκιμαντέρ τιμά τα 50 χρόνια από την πρώτη εμπορική πτήση του Concorde
Εταιρικές Δράσεις
Η L’Oréal Hellas ανακοινώνει το 3ο micro Forest στον Δήμο Θεσσαλονίκης
Εταιρικές Δράσεις
Η Sprite Official Partner του 2026 EuroLeague Final Four της Αθήνας
Εταιρικές Δράσεις
Η COSMOTE TELEKOM παρουσιάζει τους Metallica στη συναυλία της χρονιάς
The Art of Life
Μετά τον Galliano ο Willy Chavarria – Η Ζara συνεχίζει το σερί συνεργασιών με κορυφαίους σχεδιαστές
Εταιρικές Δράσεις
The Fiction Athens: Ένα νέο urban lifestyle hotel στα Βόρεια Προάστια της πόλης
Αγορές
Στην PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης
Εταιρικές Δράσεις
Θες να μάθεις πόσο στρες έχεις; Η Uber παρουσιάζει το «Στρεσόμετρο»