MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παρουσιάσεις εργαστηρίων της Β’ Περιόδου του Δημήτρη Καρατζά στο Bios

Την Τρίτη 21 Απριλίου στις 19.30, παρουσιάζονται οι 12 κύκλοι εργαστηρίων της Β’ περιόδου για το σύγχρονο θέατρο στην πράξη, με τίτλο “Ό, τι μπορείς, με ό,τι έχεις, όπου είσαι”, του Δημήτρη Καρατζά.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Στη διαδικασία του εργαστηρίου έγινε μια απόπειρα προσέγγισης του ζητήματος του στόχου των ρόλων, του συντονισμού της ομάδας και της σύνθεσης. Δουλεύοντας ομαδικά ερεύνησαν τη διακίνηση της ενέργειας των φράσεων από άτομο σε άτομο που είναι στην ουσία μια σκυταλοδρομία νοήματος και άρα η σύνθεση του ρόλου. Παρουσιάζεται ενδεικτικά ένα απόσπασμα δυο σκηνών του έργου ο Γλάρος όπου χωρίς να έχουν μοιραστεί φράσεις και ρόλοι οι περφόρμερς συνθέτουν ενώπιον μας τους βασικούς άξονες της αφήγησης.

Συμμετέχουν: Αδάμ Ηλίας, Αλεξίου Ασπασία,Βήττα Δήμητρα, Γεωργικοπούλου Βασιλική, Γεωργοβασίλη Σοφία, Ζαχαριάδη Χρυσούλα, Καράμπελα Λία Αγλαΐα, Κελαιδίτη Ράνια, Κεραμυδά Μαντώ, Λαζαρίδου Αστερόπη, Μαλεμπιτζής Απόστολος, Μεταξά Ναταλία, Μοσχούρη Μαρία, Μπαλής Ανθίας, Οικονόμου – Βαμβακά Έυα, Πανταζάρα Ίρις, Παντελοπούλου Μαριάνθη, Παπανδρέου Κατερίνα, Τσεκούρας Θανάσης, Τζερμιά Γιάννα, Τσιλίκα Πηνελόπη- Ερμιόνη, Φλατσούνης Παντελής

Είσοδος ελεύθερη

Bios Main
Πειραιώς 84, Αθήνα

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b