MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το κακό έχει πολλά πρόσωπα

Το κακό έχει πολλά πρόσωπα και όσοι βλέπουν θρίλερ το ξέρουν. Τόσο το κακό όσο και το χειρότερο. Και τα δύο μαζί με πολλούς άθλιους συγγενείς και φίλους _στην Ελλάδα και στο εξωτερικό _ έχουν τελευταία λυσσάξει. Θέλουν με κάθε τρόπο να πάρουν πίσω ό,τι με κόπο και περίτεχνες λαμογιές (αλλά και απίστευτες χοντράδες) κέρδισαν πουλώντας, ξεπουλώντας και διευκολύνοντας καταστάσεις για την πάρτη τους και όποιον πάρει ο χάρος.Από τη Μαρία ΜαρκουλήΠηγή: Its my Blender

Don't make me kill you again
author-image Μαρία Μαρκουλή

Δαγκώνουν τα χείλη, βγάζουν αφρούς, σφίγγουν θηλιές, πετάνε λάσπες, φτύνουν ψέματα και κουνάνε σημαιάκια με grexit σα να πανηγυρίζουν πρόκριση στο final four. Το τερματίζουν από όλες τις μπάντες, των μεσαίων, των βραχέων (που λέγαμε παλιά) και με ψηφιακό σήμα (κλικ-κλικ) σε πακέτα δελτίων ειδήσεων ειδικότητας τρομο-υστερίας. Και πώς να αλλάξεις, αν δεν ξέρεις αλλιώς; Βάλε πανικό και αγωνία φέρε Φρέντι Κρούγκερ και άλλους δαίμονες φιλικά προσκείμενους, πρωϊ, μεσημέρι και βράδυ σε προσαρμοζόμενες δόσεις ανάλογα με τις ανάγκες.

Ε, ναι. Εν μέσω διαπραγματεύσεων σε ένα παιχνίδι που όταν έφτιαχναν τους κανόνες του, κανείς δεν σου είπε ότι είσαι το πιάτο στο τραπέζι.
Καλή μέρα και καλή τύχη. Και πάντως στα θρίλερ, το Κακό δεν νικάει (ακόμη και αν οι παραγωγοί ετοιμάζουν σίκουελ-γιατί και αυτοί τα ίδια κουμάσια είναι).

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b