MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Meet Market στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Μeet Μarket σας περιμένει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, στις 14 και 15 Φεβρουαρίου, στο κτίριο “Μηχανουργείο” (Δ12) από τη 13.00 έως τις 23.00.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Εκεί μπορείτε να συναντήσετε 120 νέους και παλιούς συμμετέχοντες από σχεδιαστές, καλλιτέχνες, συλλέκτες και παραγωγούς μέχρι μάγειρους με τις λιχουδιές τους, μουσικόφιλους με βινύλια, εραστές τις φύσης με βιολογικά καλλυντικά! Τη μουσική επένδυση του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνουν φυσικά οι djs του Μeet Μarket που μας κρατάνε συντροφιά και μας ξεσηκώνουν.

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Το καλύτερο για το τέλος! Δωράκια για όλους στο κεντρικό ταμείο, παιχνίδια για τα παιδιά, σούπερ διάθεση και δώρο από την UBER μια δωρεάν διαδρομή με κωδικό MEETMARKET.

Τι είναι το Uber;
Η Uber είναι μια εταιρία τεχνολογίας, η οποία συνδέει τους επιβάτες -χρήστες της εφαρμογής- με τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, σε πραγματικό χρόνο. Η πλατφόρμα της Uber προσφέρει λύσεις μετακίνησης σε περισσότερες από 230 πόλεις, σε 50 χώρες παγκοσμίως, ενώ συμβάλλει στην εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο μετακινείται ο κόσμος στην πόλη.

Τι είναι το uberTAXI;
Το uberTAXI είναι η εφαρμογή της Uber, η οποία συνδέει τους επιβάτες με τα αδειοδοτημένα Ταξί, παρέχοντας τους έναν εύκολο, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο μετακίνησης στην πόλη, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες οδηγούς Ταξί της Αθήνας να αυξήσουν τις διαδρομές τους, αποκτώντας περισσότερους πελάτες. Μέσω της εφαρμογής Uber, οι οδηγοί της πλατφόρμας μπορούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητα τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους, κάνοντας περισσότερες διαδρομές με μικρότερες αποστάσεις, περιορίζοντας το χρόνο αναμονής.

Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Φεβρουαρίου από τη 13.00 έως τις 23.00

The Meet Market – “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων
Κτίριο “Μηχανουργείο” (Δ12) και Κεντρική Αυλή, Πειραιώς 100

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b