Η κρίση χτυπάει το Hollywood;
Η DreamWorks, το μεγάλο στούντιο animation του Χόλυγουντ, απολύει 500 εργαζόμενους και μειώνει την παραγωγή του σε μία προσπάθεια να ισορροπήσει τις απώλειες από τις συνεχείς οικονομικές αποτυχίες.
A
A
Το στούντιο ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει το φιλόδοξο σχέδιο για 3 ταινίες τη χρονιά, και θα παράγει μόνο 2, μετά από τις αποτυχίες ταινιών όπως το Rise of the Guardians, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Οι δημιουργοί του Shrek και του Kung Fu Panda αντιμετώπισαν έντονο ανταγωνισμό από την Universal Pictures με το Despicable M και την Warner Bros με το Lego Movie. Για το 2016 και το 2018, η Dream Works αποφάσισε να προχωρήσει σε παραγωγές συνεχειών (sequels) από ήδη επιτυχημένες ταινίες, θεωρώντας ότι απαιτούν λιγότερη διαφήμιση και κόβουν ευκολότερα πολλά εισιτήρια.
Δείτε μία επιλογή από 10 μεγάλες επιτυχίες της dreamworks:
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου
Είδαμε: «Oops!», ένα χειροποίητο πολιτικό καμπαρέ
Η Φένια Αποστόλου και η Μαρία Χατζηαθανασιάδου ρίχνουν φως στη γυναικεία ταυτότητα μέσα στο χρόνο
Maestro: Η 4η σεζόν ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα
Ο Αρχαίος Πειραιάς: Μια διαδραστική τριήμερη θεματική περιήγηση στα ίχνη της αρχαίας πόλης
15 βραβευμένες «Μεγάλες ταινίες Μικρού Μήκους» στο Onassis YouTube Channel
Οι Νέοι για τον Μίκη: Αυλαία με Ρωμιοσύνη και Σονάτα του Σεληνόφωτος στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη
Ο Jerome Kaluta για δύο funky βραδιές στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
Οι Πέρσες του Αισχύλου για έναν ηθοποιό, στο Θέατρο Φούρνος
Δήμος Αθηναίων: Οι δωρεάν ξεναγήσεις σε μουσεία και μνημεία συνεχίζονται τον Δεκέμβριο