MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αφηγήσεις για παιδιά: Οι χρυσές σερπατίνες του Ευγένιου Τριβιζά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Μαριλένα Καββαδά αφηγείται στους μικρούς μας φίλους τις Κυριακές 15 και 22 Φεβρουαρίου στις 12.00, τις “χρυσές σερπαντίνες”, που αποτελούν μια ακόμη ξεχωριστή ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά, γεμάτη μαγικές εικόνες, μυστικές μουσικές, περιπέτειες και παραμυθένια όνειρα!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Παρέα με την ηρωίδα της ιστορίας, τη Νίτα Κουπουνίτα, “Οι χρυσές σερπαντίνες” ταξιδεύουν στη μυριόχρωμη χώρα της Αποκριάς όπου βασιλεύει ο άρχοντας του καρναβαλιού! Ο Ριξ Μασκαρίξ με τα εκατό μυστικά και τα χίλια γιορταστικά πρόσωπα για να απολαύσουν με δεκάδες νέους φίλους-μασκαράδες: Τα πιο ζωηρά παιχνίδια και τους πιο χοροπηδηχτούς χορούς. Μα, πάνω απ’ όλα τον χορό της χαράς και της ξεγνοιασιάς!

Κατά τη διάρκεια της αφήγησης μικροί και μεγάλοι, αξιοποιώντας πολλά αποκριάτικα παιχνίδια και αξεσουάρ θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν, θα παίξουν, δηλαδή θα ζωντανέψουν την πιο διασκεδαστική αποκριάτικη ιστορία που γράφτηκε ποτέ!

Μικροί και μεγάλοι, ετοιμαστείτε για: Το χορό των πελώριων ψαλιδιών, το χορό λάμψι-λούμψι, το παιχνίδι των κρυμμένων θησαυρών, το χορό του πλατσουρίσματος, τον παιχνίδι Πλάφ-Πλααααφ και άλλα πολλά! Παρέα με πιερότους και κολομπίνες, κινέζους και σπανιόλες, κλόουν και φασουλήδες, πιγκουίνους με ροκάνες… και κυρίως τη Νίτα Κουπουνίτα και τον άρχοντα της αποκριάς Ριξ Μασκαρίξ!

Βάλτε μάσκα, καπέλο και στολή!

Μέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακή 15 και Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, στις 12.00
Διάρκεια αφήγησης: 60΄
Τιμές εισιτηρίων: 8€, 6€ Ομαδικό (άνω των 10 ατόμων)
Τηλέφωνο: 2103418550

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με τη Μαριλένα Καββαδά σε κάθε παράσταση θα δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς.


Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Αίθουσα: Αίθουσα 1, ισογείου
Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος


Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b