MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Maleficent “πετάει” on demand!

Μια πρωτότυπη εκδοχή του παραμυθιού της «Ωραίας Κοιμωμένης» ιδωμένης από την πλευρά της μάγισσας «Maleficent» είναι η ομώνυμη 3D ταινία της Disney με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie.Απολαύστε την ταινία στο ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND από την 1η έως τις 7 Δεκεμβρίου

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Στην ταινία του Robert Stromberg η Maleficent δεν είναι η κακιά μάγισσα! Είναι μια φτερωτή νεράιδα που μεγάλωσε σε έναν παραμυθένιο τόπο. Με τις μαγικές της δυνάμεις προστατεύει αυτό το υπέροχο μέρος από τους ανθρώπους. Μικρούλα ακόμα γνωρίζει ένα αγόρι που έχει κρυφτεί στο δάσος. Γίνονται φίλοι και όταν μπαίνουν στην εφηβεία ερωτεύονται. Όμως, στην πορεία θα την προδώσει με τον χειρότερο τρόπο, προκειμένου να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του και να γίνει βασιλιάς…

Μεγάλες συζητήσεις προκάλεσε η σκηνή, όπου η δυναμική νεράιδα χάνει τα φτερά της. Ο ακρωτηριασμός αυτός της Maleficent, ένα σοκ που μοιάζει με ευνουχισμό και της αλλάζει το χαρακτήρα, σε κάποιους θύμιζε βιασμό. Αυτό το παραδέχθηκε ξεκάθαρα σε συνέντευξή της κι η Angelina Jolie.

Η συγγραφεάς (Linda Woolverton) και εγώ ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένες ότι αυτή η σκηνή ήταν μια μεταφορά για το βιασμό… Ο πυρήνας της ταινίας είναι η εκμετάλλευση και πως το θύμα της εκμετάλλευσης έχει την επιλογή είτε να εκμεταλλευθεί κι εκείνη τους άλλους ή να το υπερβεί και να συνεχίσει να αγαπάει τους ανθρώπους. Το ερώτημα ήταν: Τι θα οδηγούσε μια γυναίκα σε τόσο σκοτεινούς δρόμους; Να χάσει κάθε αίσθημα μητρότητας, θηλυκότητας και τρυφερότητας;” δήλωσε σε συνέντευξή της η Angelina Jolie.

Maleficent2

Η προδοσία από τον άντρα που εμπιστεύτηκε σπρώχνει την Maleficent στην εκδικητική της μανία. Εκστομίζει μια φοβερή κατάρα για την κόρη του βασιλιά: Να πέσει σε αιώνιο ύπνο, μόλις μπει στα 16 της, από το τσίμπημα της βελόνας μιας ραπτομηχανής. Θα ξυπνήσει μόνο αν δεχθεί το φιλί της πραγματικής αγάπης.

Ο βασιλιάς εξαφανίζει την πριγκίπισσα Aurora από το παλάτι, αναθέτοντας την ανατροφή του σε 3 καλοκάγαθες νεράιδες. Όμως, η Maleficent εύκολα βρίσκει που κρύβουν το μωρό. Και τότε ένα παράξενο πράγμα συμβαίνει: παρακολουθώντας στενά τη μικρή καθώς μεγαλώνει η καρδιά της μαλακώνει και αναπτύσει γι’ αυτή τρυφερά συναισθήματα. Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να πάρει την κατάρα της πίσω.

Χάρη στις θεαματικές σκηνές δράσης, τα εντυπωσιακά εφέ, το πρωτότυπο story και τη συναισθηματική σχέση ανάμεσα στην σκοτεινή Maleficent και τη γλυκιά και αθώα Aurora, η ταινία αγαπήθηκε από το κοινό. Έδειξε την εμπορική της δυναμική από το πρώτο τριήμερο της προβολής της. Με τα 70 εκατ. δολάρια εισπράξεις ήταν το καλύτερο ντεμπούτο της Angelina Jolie στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας και το πολυσυζητημένο “Κύριος και Κυρία Σμιθ”, ενώ παγκοσμίως σημείωσε εισπράξεις 757 εκατ. δολαρίων.


ΔΕΙΤΕ ακόμα το Δεκέμβριο στον ΟΤΕ ΤV


Aκόμα βραβευμένες σειρές:

Κάθε Τρίτη και Τετάρτη το OTE CINEMA 1HD προβάλλει κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές σε πρώτη προβολή!

Κάθε Τρίτη στις 21.00 το βραβευμένο με Emmy FARGO και στις 22.00 το σκοτεινό BANSHEE
Κάθε Τετάρτη στις 21.00 τον 5ο Κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς της NBC Universal, Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ (Downton Abbey) και τη στις 22.00 τη συναρπαστική σειρά τρόμου HEMLOCK GROVE

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b