MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι λέει η συγγραφέας του “Gone Girl” για τη γυμνή σκηνή του Ben Affleck

Όταν ένας διάσημος ηθοποιός εμφανίζει γυμνή την εμπρόσθια πλευρά του, συνήθως γίνεται θέμα στα ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Michael Fasbender, ο οποίος είχε μια “εντυπωσιακή” γυμνή σκηνή στο Shame και δέχθηκε σχετική ερώτηση ακόμα κι όταν ήταν καλεσμένος στο Top Gear του BBC, που είναι εκπομπή για αυτοκίνητα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τώρα γίνεται θόρυβος με την γυμνή σκηνή του Ben Affleck στην ταινία Το Κορίτσι που εξαφανίστηκε” (Gone Girl). Αν και η ταινία του David Fincher έχει κάνει πρεμιέρα εδώ και καιρό, η full frontal σκηνή του Affleck συνεχίζει να συζητείται.

Στα Hollywood Film Awards, όπου η ταινία πριν λίγες μέρες κέρδισε το πρώτο βραβείο, καθώς και βραβείο σεναρίου, η Gillian Flynn, η συγγραφέας τόσο του βιβλίου, όσο και του σεναρίου της ταινίας, μίλησε για το θέμα της γυμνής σκηνής του Affleck και για το κατά πόσο μπορεί κανείς να δει τα “επίμαχα σημεία” του:

“Έγινε τόσο γρήγορα. Μπορεί να το δεις, μπορεί και όχι. Γέλασα με αυτά που είπαν για το full frontal, λέγοντας ότι δεν είναι έτσι το full frontal. Ήταν ένας άντρας που έμπαινε στο ντους. Περιμένω να δω πολύ περισσότερα, όταν άνθρωποι το αποκαλούν full frontal…” Στη συνέχεια, συγχαίρει τον πρωταγωνιστή για την αφοσίωσή του στο ρόλο και στην αλήθεια ενός άντρα που μπαίνει στο ντους. 

Το γείωσε κάπως το θέμα η συγγραφέας. Από την πλευρά της,  μια από τις πρωταγωνίστριες της ταινίες, η σέξι Emily Ratajkowski είπε στους Los Angeles Times πως το θέμα πήρε όση δημοσιότητα, όση του άξιζε. Προφανώς για την Emily μια γυμνή σκηνή του Ben Affleck είναι σημαντικό θέμα.

Ως προς τα Hollywood Film Awards, τα οποία απονεμήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου, εκτός από τα δύο βραβεία, που πήγαν στο “Κορίτσι που εξαφανίστηκε” σε άλλες σημαντικές κατηγορίες, βραβεύτηκε ως καλύτερος ηθοποιός ο Benedict Cumberbatch, για την ταινία “The Imitation Game”, ενώ για το ίδιο έργο βραβεύτηκε ο σκηνοθέτης του Morten Tyldum και η Keira Knightley για το β γυναικείο ρόλο. Καλύτερη ηθοποιός αναδείχθηκε η  Julianne Moore, για την ταινία “Still Alice”, ενώ καλύτερος β αντρικός ρόλος ήταν αυτός του Robert Duvall, στο “Δικαστή“. Καλύτερη  Animation ταινία αναδείχθηκε το “How to Train Your Dragon 2” και καλύτερο Blockbuster το “Guardians of the Galaxy”. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b