MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα Χόμπιτ επιστρέφουν σε high definition

To prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι το «Χόμπιτ», το μυθιστόρημα του Τόλκιν που μετέτρεψε σε κινηματογραφική τριλογία ο σκηνοθέτης του «Άρχοντα» Πήτερ Τζάκσον. Τον Οκτώβριο έχετε την ευκαιρία ν’ απολαύσετε σε ένα Σαββατοκύριακο τις δύο πρώτες ταινίες της τριλογίας: “Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι” (στο OTE CINEMA1 το Σάββατο 18 Οκτωβρίου) και “Χόμπιτ: Η ερημιά του Νοσφιστή” (στο ΟΤΕ CINEMA 1 HD – Κυριακή 19 Οκτωβρίου).

author-image Μάρη Τιγκαράκη


Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι – στο OTE CINEMA1 το Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Ο Μπίλμπο Μπάγκινς καλείται να σώσει το βασίλειο του Έρεμπορ από τον τρομερό δράκο Νοσφιστή. Με την απρόσμενη βοήθεια του Γκάνταλφ του Γκρίζου, ο Μπίλμπο ακολουθεί μια ομάδα 13ν νάνων, της οποίας επικεφαλής είναι ο θρυλικός πολεμιστής, Θόριν Δρύασπις. Το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στην Ερημιά, σε επικίνδυνους τόπους γεμάτους Τελώνια, Ορκ, φονικούς λύκους και μάγους. Για να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους που βρίσκεται στην Ανατολή, στο Μοναχικό Βουνό, πρέπει πρώτα να καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί από τις σήραγγες των τελωνίων… Εκεί όμως, ο Μπίλμπο θα συναντήσει το πλάσμα, που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα… το Γκόλουμ. Στις όχθες μιας υπόγειας λίμνης, ο Μπίλμπο Μπάγκινς θα ανακαλύψει ότι διαθέτει επινοητικότητα και θάρρος που ξεπερνά τη φαντασία του, καθώς θα καταφέρει να αποκτήσει το «πολύτιμο» δαχτυλίδι του Γκόλουμ, το οποίο διαθέτει απρόσμενες και χρήσιμες ιδιότητες…

hobit2

Χόμπιτ: Η ερημιά του Νοσφιστή” στο ΟΤΕ CINEMA 1 HD – Κυριακή 19 Οκτωβρίου.
Στο δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του αριστουργήματος του Τόλκιν, ο Μπίλμπο Μπάγκινς, ο Μάγος Γκάνταλφ και οι 13 Νάνοι με αρχηγό τον Θόριν Δρύασπι, συνεχίζουν το ταξίδι τους για να επαναδιεκδικήσουν το Βασίλειο των Νάνων του Έρεμπορ. Στην πορεία, θα συναντήσουν τον Μπέορν που έχει την ικανότητα να αλλάζει μορφές, γιγαντιαίες Αράχνες, ξωτικά του δάσους με αρχηγό τον Λέγκολας, την Τόριελ και τον Βασιλιά Θράντουιλ και έναν μυστηριώδη Άνδρα με το όνομα Μπαρντ, που τους οδηγεί κρυφά στη Λιμνούπολη. Όταν θα φτάσουν τελικά στο Βουνό της Μοναξιάς, θα αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο τους κίνδυνο – τον Δράκο Νοσφιστή.

Δείτε ακόμα στα κανάλια του ΟΤΕ ΤV τον Οκτώβριο

Captain America 2: Ο Στρατιώτης Του Χειμώνα στο ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND από 13 έως 26 Οκτωβρίου

maxresdefault
Ο γνωστός ήρωας Captain America κρατώντας τη φονική του ασπίδα και μαζί με τη Scarlett Johansson στο ρόλο της «Μαύρης χήρας» πολεμάει τους κακούς, σε ένα εντυπωσιακό blockbuster της Marvel.

Η εταιρεία SHIELD ετοιμάζει ένα πρόγραμμα ελέγχου με τεράστια αερόπλοια, εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να σκοτώνουν κακούς από ψηλά. Όμως, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις ελευθερίες των ανθρώπων, καθώς υπάρχει διαρροή μέσα στην οργάνωση. Ο Captain America (Chris Evans) – σχεδόν 100 χρονών, αλλά νεότατος, λόγω των υπερδυνάμεων του- αγωνίζεται να ξεσκεπάσει μια συνωμοσία που απειλεί την οργάνωση, αλλά και τις ελευθερίες των ανθρώπων, καθώς και αμέτρητες ζωές. Στο πλευρό του έχει τη Μαύρη Χήρα, η Scarlett Johansson, ντυμένη με τη γνωστή στενή δερμάτινη στολή. Απέναντι του όμως βρίσκει μια καλοστημένη συνωμοσία, αλλά και έναν παντοδύναμο δολοφόνο, με τρομερές δυνάμεις κι ένα σιδερένιο χέρι, τον οποία ερμηνεύει ο ξεχωριστός Sebastian Stan.

Ο Πύργος του Ντάουντον (Downton Abbey) κάθε Τετάρτη στο OTE CINEMA 1HD

Downton Abbey S5 2

Από τις 8 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21.00 απολαύστε σε σε ποιότητα high definition αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD τον 5ο κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς της NBCUniversal, Ο Πύργος του Ντάουντον (Downton Abbey).

Στο κορυφαίο σίριαλ, που δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Όσκαρ συγγραφέα Julian Fellowes, παρακολουθούμε την ιστορία μίας οικογένειας ευγενών και των υπηρετών της, που ζουν στον πύργο τους στη βρετανική επαρχία λίγο πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σειρά παρακολουθεί τις ίντριγκες, τις κόντρες και τα παιχνίδια εξουσίας ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις, αλλά και τα μέλη της ίδιας της οικογένειας.

Ο νέος κύκλος της σειράς «Πύργος του Ντάουντον» μας μεταφέρει στο 1924, λίγο μετά τις εκλογές, οι οποίες φέρνουν για πρώτη φορά στην εξουσία το εργατικό κόμμα. Το δημοφιλές καστ της σειράς, που περιλαμβάνει τους Χιού Μπόνβιλ, Λόρα Κάρμαικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν και Μάγκι Σμιθ, επιστρέφει στον 5ο κύκλο, ενώ νέοι ηθοποιοί κάνουν την εμφάνισή τους, όπως η Άννα Τσάνσελορ (Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία, Penny Dreadful) και o Ρίτσαρντ Γκραντ (Doctor Who, Girls).

Η σειρά έχει και έχει εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο κι έχει βραβευτεί, μεταξύ άλλων, με 2 Χρυσές Σφαίρες, 11 βραβεία Emmy ®, 3 BAFTA ®.



Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b