MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΤΗΕ HUNGER GAMES: ΦΩΤΙΑ – Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στο OTE CINEMA1

Στους “Αγώνες Πείνας” ή “Hunger Games” η οσκαρική ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς αγωνίζεται για τη ζωή της σε μια μονομαχία μέχρι θανάτου με άλλους έφηβους, την οποία επιβάλλει ένα νοσηρό πολιτικό καθεστώς ενός σκοτεινού μέλλοντος. Βασίζονται στην πετυχημένη μυθιστορηματική τριλογία της Suzanne Collins.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Στο συναρπαστικό δεύτερο μέρος της σειράς, το «Τhe Hunger Games: Φωτιά», η Κάτνις (Τζένιφερ Λόρενς), η οποία είχε καταφέρει να επιβιώσει στους 74ους Αγώνες Πείνας, επιστρέφει νικήτρια στην πατρίδα της μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα. Τώρα οι δύο τους πρέπει να φύγουν από τα σπίτια και τις οικογένειες τους και να ξεκινήσουν την «Περιοδεία της Νίκης» στις περιφέρειες της Πάνεμ.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει, μια μικρή σπίθα αρκεί για να ξεσπάσει επανάσταση. Παρόλα αυτά η Κάπιτολ εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και όλοι με αρχηγό τον Πρόεδρο Σνόου ετοιμάζονται για τους 75ους Αγώνες Πείνας. Έτσι η Κάτνις μαζί με τον εικονικό της σύντροφο, αφού πρώτα συμμετέχει σε ένα προπαγανδιστικό παραμύθι της κεντρικής εξουσίας, προκειμένου να μένουν ήσυχοι οι σκλάβοι, τελικά αναγκάζεται να περάσει ξανά τη δοκιμασία των Αγώνων Πείνας. Αυτή τη φορά με πιο σκληρούς αντιπάλους και μια θεαματική ανατροπή στο φινάλε, που ανατρέπει τα δεδομένα της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ταινία παίζει και ο πρόωρα χαμένος σπουδαίος ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν.

Δείτε ακόμα στα κανάλια του ΟΤΕ ΤV τον Οκτώβριο

Χόμπιτ: Η ερημιά του Νοσφιστή στο ΟΤΕ CINEMA 1 HD – Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
hobit2

To prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι το «Χόμπιτ», το μυθιστόρημα του Τόλκιν που μετέτρεψε σε κινηματογραφική τριλογία ο σκηνοθέτης του «Άρχοντα» Πήτερ Τζάκσον.

Στο δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του αριστουργήματος του Τόλκιν, στο «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή» ο Μπίλμπο Μπάγκινς, ο Μάγος Γκάνταλφ και οι 13 Νάνοι με αρχηγό τον Θόριν Δρύασπι, συνεχίζουν το ταξίδι τους για να επαναδιεκδικήσουν το Βασίλειο των Νάνων του Έρεμπορ. Στην πορεία, θα συναντήσουν τον Μπέορν που έχει την ικανότητα να αλλάζει μορφές, γιγαντιαίες Αράχνες, ξωτικά του δάσους με αρχηγό τον Λέγκολας, την Τόριελ και τον Βασιλιά Θράντουιλ και έναν μυστηριώδη Άνδρα με το όνομα Μπαρντ, που τους οδηγεί κρυφά στη Λιμνούπολη. Όταν θα φτάσουν τελικά στο Βουνό της Μοναξιάς, θα αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο τους κίνδυνο – τον Δράκο Νοσφιστή.
Στο καστ της ταινίας εμφανίζονται σημαντικά ονόματα του σινεμά, όπως ο Ίαν Μακέλεν, ο Μάρτιν Φρίμαν, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (“Holmes”), η Εβαντζελίν Λίλυ (“Lost”) και ο Ορλάντο Μπλουμ (“Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών”, “Πειρατές της Καραϊβικής”) στον κλασικό ρόλο του Λέγκολας.


Captain America 2: Ο Στρατιώτης Του Χειμώνα στο ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND από 13 έως 26 Οκτωβρίου

maxresdefault
Ο γνωστός ήρωας Captain America κρατώντας τη φονική του ασπίδα και μαζί με τη Scarlett Johansson στο ρόλο της «Μαύρης χήρας» πολεμάει τους κακούς, σε ένα εντυπωσιακό blockbuster της Marvel.

Η εταιρεία SHIELD ετοιμάζει ένα πρόγραμμα ελέγχου με τεράστια αερόπλοια, εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να σκοτώνουν κακούς από ψηλά. Όμως, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις ελευθερίες των ανθρώπων, καθώς υπάρχει διαρροή μέσα στην οργάνωση. Ο Captain America (Chris Evans) – σχεδόν 100 χρονών, αλλά νεότατος, λόγω των υπερδυνάμεων του- αγωνίζεται να ξεσκεπάσει μια συνωμοσία που απειλεί την οργάνωση, αλλά και τις ελευθερίες των ανθρώπων, καθώς και αμέτρητες ζωές. Στο πλευρό του έχει τη Μαύρη Χήρα, η Scarlett Johansson, ντυμένη με τη γνωστή στενή δερμάτινη στολή. Απέναντι του όμως βρίσκει μια καλοστημένη συνωμοσία, αλλά και έναν παντοδύναμο δολοφόνο, με τρομερές δυνάμεις κι ένα σιδερένιο χέρι, τον οποία ερμηνεύει ο ξεχωριστός Sebastian Stan.

Ο Πύργος του Ντάουντον (Downton Abbey) κάθε Τετάρτη στο OTE CINEMA 1HD

Downton Abbey S5 2

Από τις 8 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21.00 απολαύστε σε σε ποιότητα high definition αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD τον 5ο κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς της NBCUniversal, Ο Πύργος του Ντάουντον (Downton Abbey).

Στο κορυφαίο σίριαλ, που δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Όσκαρ συγγραφέα Julian Fellowes, παρακολουθούμε την ιστορία μίας οικογένειας ευγενών και των υπηρετών της, που ζουν στον πύργο τους στη βρετανική επαρχία λίγο πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σειρά παρακολουθεί τις ίντριγκες, τις κόντρες και τα παιχνίδια εξουσίας ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις, αλλά και τα μέλη της ίδιας της οικογένειας.

Ο νέος κύκλος της σειράς «Πύργος του Ντάουντον» μας μεταφέρει στο 1924, λίγο μετά τις εκλογές, οι οποίες φέρνουν για πρώτη φορά στην εξουσία το εργατικό κόμμα. Το δημοφιλές καστ της σειράς, που περιλαμβάνει τους Χιού Μπόνβιλ, Λόρα Κάρμαικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν και Μάγκι Σμιθ, επιστρέφει στον 5ο κύκλο, ενώ νέοι ηθοποιοί κάνουν την εμφάνισή τους, όπως η Άννα Τσάνσελορ (Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία, Penny Dreadful) και o Ρίτσαρντ Γκραντ (Doctor Who, Girls).

Η σειρά έχει και έχει εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο κι έχει βραβευτεί, μεταξύ άλλων, με 2 Χρυσές Σφαίρες, 11 βραβεία Emmy ®, 3 BAFTA ®.



Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b