MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Oι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

H συναυλία της superstar Lady Gaga να είναι το απόλυτο must για τους φαν της ποπ μουσικής και της ίδιας της τραγουδίστριας. Υπάρχουν όμως και άλλες σημαντικές προτάσεις στην πολιτιστική ατζέντα του τριημέρου, για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΜΟΥΣΙΚΗ

H Lady Gaga στο ΟΑΚΑ: Μία από τις μεγαλύτερες σταρ που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, η Lady Gaga θα παρουσιάσει το show Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball στο ΟΑΚΑ. Η σκηνή που φιλοξενεί το show είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να φέρει τη Lady Gaga ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το που κάθονται. Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό που ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν.
Παρ. 20:00, ΟΑΚΑ

Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Μέγαρο Μουσικής: Η αγαπημένη τραγουδίστρια του έντεχνου και του ποπ, στήνει ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο ενέργεια, κέφι, χορό και διασκέδαση στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Σαβ, Κυρ 21:00, Κήπος Μεγάρου Μουσικής

ΣΙΝΕΜΑ

Ο Λαβύρινθος: Μια εφηβική περιπέτεια, στα πρότυπα του Hunger Games, αλλά με τελείως διαφορετική υπόθεση. Όπως και το Hunger Games και αυτό βασίζεται σε μια λογοτεχνική τριλογία βιβλίων επιστημονικής φαντασίας, του συγγραφέα James Dashner. Νέα παιδιά βρίσκονται περικυκλωμένα από έναν επικίνδυνο λαβύρινθο. Το να βρουν την διέξοδο είναι αναγκαίο για την επιβίωσή τους. Όμως πίσω από κάθε γωνιά του λαβυρίνθου κρύβονται θανάσιμες παγίδες.
1the-maze-runner

-Η ωραία της ημέρας: Πόρνη από χόμπι και απλά για την εμπειρία γίνεται μια παντρεμένη σύζυγος γιατρού, την οποία ερμηνεύει η Catherine Deneuve σε μια από τις καλύτερες ταινίες του μεγάλου Ισπανού σκηνοθέτη Luis Buñuel. “Η ωραία της Ημέρας” ταινία του 1967 κυκλοφορεί ξανά στους κινηματογράφους. Ένα μοναδικό ταξίδι στο ρεαλισμό και τη φαντασία, τη σεξουαλική ενοχή και την ελευθεριότητα των ηθών.

ΘΕΑΤΡΟ

“Πάπισσα Ιωάννα – Αναζητώντας την ηρωίδα του Ροΐδη” στην Πειραιώς 260: Μία από τις καλύτερες παραστάσεις του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών επαναλαμβάνεται για λίγες παραστάσεις τον Σεπτέμβριο. Ο Δημήτρης Μαυρίκιος υπογράφει μια παράσταση εν εξελίξει, βασισμένη στην περίφημη Πάπισσα Ιωάννα (1866) του Εμμανουήλ Ροΐδη και στη στενή σχέση του συγγραφέα με τη μητέρα του – ο δημιουργός του πολύκροτου και αφορισμένου από την εκκλησία μυθιστορήματος μοιάζει να έχει αντλήσει υλικό για τις περιπέτειες της θρυλικής Πάπισσας του Μεσαίωνα από τη συγκλονιστική βιογραφία της Κορνηλίας Ροΐδη.
Κυρ 21:00, Πειραιώς 260
1pappisa-ioanna-2014-1 600x315

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

“Festival Γεύσης-Τέχνης & Διασκέδασης” στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Πολυεκθεσιακό φεστιβάλ που συνδυάζει την τέχνη της γαστρονομίας, με αυτήν της μουσικής με χώρο δράσης τον υπαίθριο δακτύλιο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας. Στο βάθος της πλατείας σε μια μεγάλη σκηνή, οργανώνεται σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συναυλιών με γνωστά ονόματα της Show biz.
Τα live του τριημέρου είναι τα εξής: Παρασκευή – Κατερίνα Στανίση, Σάββατο – Άντζελα Δημητρίου και Κυριακή – Λένα Αλκαίου, Πένυ Ξενάκη, Μαρία Κανελλοπούλου. Συμμετέχει το Ποντιακό Συγκρότημα “ΜΕΝΙΔΙ”.

Το φεστιβάλ λειτουργεί καθημερινά από τις 18 ως 29/9: 18:00 με 00:30

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b