MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου: Ο νέος δίσκος του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Το νέο του δίσκο θα παρουσιάσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη μεγάλη του συναυλία στην Τεχνόπολη, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. “Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου”, ο τίτλος της νέας δουλειάς, που τραγούδια της ακούγαμε σκόρπια από καιρό σε συναυλίες του Μάλαμα και του Θανάση.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σημειώνει για το δίσκο:
PROSKLHSH«Άλλος ένας δίσκος, άλλη μια περιπέτεια. Ζαλισμένος από την εξαμηνιαία -και βάλε- ενασχόληση με τις ηχογραφήσεις αλλά και την μετέπειτα επεξεργασία, δεν είμαι σε θέση να κρίνω το μουσικό αποτέλεσμα. Θα περάσουν δυο-τρία χρόνια μέχρι να εξαγνιστούν τα αυτιά μου και να μπορέσουν να καταλάβουν τι έγινε. Για τους στίχους, βάζω από τώρα το χέρι στη φωτιά. Είμαι βαθειά ικανοποιημένος.

Η «Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου», παρά την δηλητηριώδη διάθεση, δεν έχει σκοπό να φοβίσει. Να κλονίσει, ναι. Να ξαφνιάσει. ναι. Και-παρ’ ότι οι επιφανειακοί με κατατάσσουν στη μαυρίλα- να παρηγορήσει, είθε. Τους συντελεστές αυτού του πονήματος θα τους μάθετε ξεφυλλίζοντας τις 32 σελίδες του ένθετου. Είναι παλιοί και νέοι συνεργάτες, που με βοήθησαν να δώσω υπόσταση στην υπερδιέγερση του νου μου, που συμβαίνει- που και που-ακόμα. Ο δίσκος είναι παραγωγή της «Αχός», δηλαδή δικιά μου. Σας περιμένω.»

Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι:
1. Χαρτοκόπτης
2. A Select
3. Amor Fati
4. Η Εξαφάνιση
5. Η Αλίκη στη χώρα των τραυμάτων
6. Μηδεια-μα
7. Ηλιόπετρα
8. Ο Χαμαγιούν και ο Βακάρ
9. Το θηρίο
10. Το φίλεμα
11. Supermoon
 
Στη νέα δουλειά συμμετέχουν ο Σωκράτης Μάλαμας και η Μελίνα Κανά.
Όπως διευκρινίζει ο ίδιος ο δημιουργός, το κοινό μπορεί από το χώρο της συναυλίας  να προμηθευτεί το δίσκο. 
Η διανομή θα γίνει από την MLK.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία, εδώ.
Ακούστε παρακάτω μερικά από τα κομμάτια του δίσκου. 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/n3fgIPdGUhw” frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/_5TpGb7Xmvk” frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/E-sZQfk2erY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b