MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Metallica, Eminem, Shakira, Beyoncé και Miley Cyrus στο βιβλίο Guinness

Η καθιερωμένη ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου Guinness World Record αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου. Όπως αποκαλύφτηκε η λίστα με τους καλλιτέχνες που κέρδισαν μια θέση σε αυτό είναι μεταξύ άλλων ο Eminem, η Shakira, η Beyoncé, οι Metallica και η Miley Cyrus .

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το ρεκόρ των περισσότερων αναζητήσεων του ονόματός της στο Internet κατέκτησε η Miley, την ίδια στιγμή που η Shakira ξεχώρισε ως η καλλιτέχνης με τα περισσότερα likes στο Facebook. Σε ό,τι αφορά στην Beyoncé κατέκτησε το ρεκόρ για το album με τις γρηγορότερες πωλήσεις χωρίς καθόλου προώθηση, το οποίο κατάφερε να πουλήσει 828.773 αντίτυπα παγκοσμίως τις πρώτες τρεις μέρες.

H ένταξη των Metallica στο βιβλίο Guinness είχε κατοχυρωθεί ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά τη συναυλία τους στην Ανταρκτική, αφού αποτελούν το μόνο συγκρότημα που κατάφερε να εμφανιστεί μέσα σε ένα χρόνο και στις εφτά ηπείρους!

Το πιο ξεχωριστό με διαφορά ρεκόρ έχει κατακτήσει ο Eminem. Ο γνωστός ράπερ κατάφερε μέσα σε ένα τραγούδι έξι λεπτών και τεσσάρων δευτερολέπτων να “ραπάρει” 1560 λέξεις. Ο λόγος για το κομμάτι “Rap God”.


Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b