MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έπεσαν οι κατηγορίες για επίθεση του Justin Bieber

Οι κατηγορίες εις βάρος του Justin Bieber για επίθεση μετά το ατύχημα που είχε με τη γουρούνα του στο Οντάριο, δεν ισχύουν. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, που να αποδεικνύουν την εμπλοκή του σταρ σε επίθεση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η υπεράσπιση του Bieber υποστηρίζει ότι ο γνωστός τραγουδιστής οδηγούσε κανονικά, μέχρι που εμφανίσθηκαν ανεπιθύμητοι παπαράτσι. “Αυτό δυστυχώς οδήγησε στις κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και επίθεση.”

Θυμίζουμε ότι το ατύχημα έγινε στον Καναδά και η καναδική αστυνομία συνέλαβε τον ποπ σταρ. Όπως δηλώνουν οι αρχές, η γουρούνα του Bieber συγκρούστηκε με το φορτηγάκι και μετά έμπλεξε σε καυγά με τους ιδιοκτήτες του. Οι αρχές δεν ξακαθάρισαν αν κάποιος άλλος συνελήφθη για το συμβάν αυτό, ενώ αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία της σύλληψης του Bieber. 

Ο ποπ σταρ έχει ήδη καταδικαστεί σε δύο χρόνια με αναστολή στην Καλιφόρνια, οπότε δεν έχει μπει στην φυλακή. Δεν είναι γνωστό κατά πόσον η σύλληψη του στον Καναδά παραβιάζει τους κανόνες της αναστολής αυτής. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b