MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Για 5 εκατ. δολάρια πωλήθηκαν οι φωτογραφίες από το γάμο Τζολί-Πιτ

Για πέντε εκατομμύρια δολάρια πούλησαν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ τις πολυπόθητες φωτογραφίες από τον γάμο τους, στα περιοδικά, Hello και People. Τα καλά νέα είναι πως όλο το ποσό προορίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

2,5 εκατομμύρια στοίχισαν στο κάθε περιοδικό, οι πρωτοσέλιδες αποκλειστικές φωτογραφίες του διάσημου γάμου, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ. Το ζεύγος κατάφερε να πουλήσει στα lifestyle περιοδικά μερικές από τις ευτυχισμένες στιγμές του, για ένα αστρονομικό ποσό που τουλάχιστον θα διατεθεί για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα το ποσό των 5 εκατομμυρίων θα διατεθεί εξολοκλήρου για δωρεές σε ιδρύματα, με πιθανότερη επιλογή το ίδρυμα στην Καμπότζη από το οποίο Τζολί-Πιτ υιοθέτησαν τον γιο τους Μάντοξ.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι επιλέγει να εκμεταλλευτεί την περιέργεια του κόσμου για φιλανθρωπικό σκοπό. Υπενθυμίζουμε πως το 2006, η πρώτη φωτογραφία του πρώτου βιολογικού τους παιδιού (Σιλο) πουλήθηκε στο περιοδικό People για 4,1 εκατομμύρια δολάρια και  3.5 εκατομμύρια στο Hello. Το πόσο μοιράστηκε σε διάφορα ιδρύματα.

upl540b549e5ec15

Ενώ, το 2008 οι φωτογραφίες των διδύμων που είχε φέρει στον κόσμο η Jolie είχαν πουληθεί για 11 εκατομμύρια στα ίδια περιοδικά, πόσο που δόθηκε εξολοκλήρου στο Jolie-Pitt Foundation.

jolie

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b