MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Κορίτσι που εξαφανίστηκε: Μυστηριώδες νέο trailer

Έκλεψε τις εντυπώσεις, το νέο μυστηριώδες trailer του πολυαναμενόμενου θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ “Gone Girl”- Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε που μόλις κυκλοφόρησε. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο bestseller της Τζίλιαν Φλιν, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Μπεν Άφλεκ και η Ρόζαμουντ Πάικ.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το κορυφαίο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο, της Τζίλιαν Φλιν αποτελεί ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά μυθιστορήματα μυστηρίου της δεκαετίας. Το διάσημο «Gone girl» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στις αίθουσες, σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Φίντσερ, που γνωρίσαμε με τις ταινίες “Το Παιχνίδι”, “Se7en”, “Zodiac”, “Το Κορίτσι με το Τατουάζ”.

Το νέο trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου προαναγγέλλει μια ατμοσφαιρική ταινία, που θα αποτελέσει μια από τις πιο ξεχωριστές κινηματογραφικές αφίξεις της χρονιάς. Άλλωστε, μεγάλη έκπληξη περιμένει όσους παρακολουθήσουν στις μεγάλες αίθουσες την ταινία, αφού όπως είναι γνωστό η Φλιν άλλαξε το αμφιλεγόμενο τέλος του βιβλίου της, ώστε ακόμα και αυτοί που το έχουν διαβάσει να μη ξέρουν την τροπή που θα πάρουν τα γεγονότα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 2 Οκτωβρίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b