MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “1ο Astir Club Tennis Open” στο Astir Palace

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “1ο ASTIR CLUB TΕNNIS OPEN, 2014” στις εγκαταστάσεις του Astir Palace και σε 3 γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα με επίσημο υποστηρικτή την εταιρία ΒΜW ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Monopoli Team

To “1ο Astir Tennis Open” συγκαταλέγεται στο αθλητικό καλεντάρι του Astir Palace με την επωνυμία “Astir Sports Calendar”, που περιλαμβάνει πολλές αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες εξελίσσονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Ήδη έχουν πραγματοποηθεί το “Astir Sports Club football tournament” και το “Astir Sports Club Beach volley” με τη συμμετοχή των ομάδων του Astir Palace, των τοπικών φορέων όπως της Αστυνομίας και της Ασφάλειας Βουλιαγμένης, του Λιμενικού, της Astir Beach και των ξενοδοχείων της Μεγάλης Βρεταννίας και Margi.

Οι παραπάνω αθλητικές δραστηριότητες διοργανώνονται με κύριο γνώμονα τη σύσφιξη των σχέσεων, την άθληση και τη χαρά του “ευ αγωνίζεσθαι».

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή στις παραπάνω δραστηριότητες θα αποδοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και συγκεκριμένα στο «Παιδικό Χωριό SOS Βάρης» και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τους. To Astir Palace προγραμματίζει για τους επόμενους μήνες την διοργάνωση επιπλέον αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως: τον Σεπτέμβριο το “3ο Ladies run” και τουρνουά μπάσκετ 3×3, και τον Οκτώβριο το “2ο Astir Tennis Open” και τουρνουά “Beach volley”.

Νικητές των αγώνων
Astir Sports Club football tournament -1η θέση Αστυνομία Βουλιαγμένης
Astir Sports Club Beach volley – 1η θέση Αστυνομία Βουλιαγμένης
Αstir Club Tennis Open
Μονό ανδρών: 1ος νικητής Αντώνης Λυμπέρης, 2ος Γιώργος Τριανταφύλλου
Μονό ανδρών second chance: 1ος νικητής Χρόνης Γριβέας, 2ος Σάββας Μπουλασίδης
Διπλό ανδρών: 1οι νικητές Κων/νος Παπασπύρου/Αντώνης Κέδρας, 2οι Χρόνης Γριβέας/Πέτρος Χριστοδούλου

Υποστηρικτές του Astir Sports Calendar είναι οι εταιρίες:
Sui sports, adidas, ΒΜW Spanos SA και Vivify

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις