MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lana Del Rey: Την “τρελαίνει” που οι άνθρωποι νομίζουν πως θέλει να αυτοκτονήσει!

Αισθάνεται πως είναι τρελή, αλλά νομίζει πως δεν είναι πραγματικά τρελή. Αυτά δηλώνει η τραγουδίστρια Lana Del Rey, που έγινε εξώφυλλο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Rolling Stone.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H Lana Del Rey δήλωσε στο περιοδικό: “Well, I feel fucking crazy” και συνέχισε. “Αλλά δεν νομίζω να είμαι.” Τότε γιατί νιώθει τρελή; Η τραγουδίστρια απαντάει ότι έτσι την κάνουν οι άνθρωποι, με τους οποίους συναναστρέφεται.

“Οι άνθρωποι συχνά με κάνουν να νιώθω τρελή.” Η τραγουδίστρια, που πρόσφατα είχε κάνει τη δήλωση “Εύχομαι να ήμουν νεκρή” θεωρεί ότι οι άνθρωποι που συναντάει πιστεύουν ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Αυτό βγαίνει κάθε φορά. 

Η τραγουδίστρια απάντησε και στην ερώτηση, πώς θέλει ο κόσμος να καταλάβει τον στίχο “he hurt and it felt like true love”: “Δεν θέλω να το καταλάβουν καθόλου” απάντησε αποστομοτικά η Del Rey. “Είμαι πολύ εγωίστρια. Όλα τα κάνω για μένα, κατά μία έννοια. Εννοώ, κάθε μικρό πράγμα, από την κιθάρα μέχρι τα ντραμς. Όλα είναι για μένα… Δεν θέλω να το ακούε και να σκέφτονται γι’ αυτό. Δεν είναι δική τους δουλειά”.

Η Lana Del Rey φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Rolling Stone με μια γάτα αγκαλιά. Ο τίτλος του τεύχους είναι “The Saddest, Baddest Diva in Rock”.

1lana

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b