MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πατέρας με σκοτεινό παρελθόν σε ταινία απαγωγής o Nicolas Cage (trailer)

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας με ύποπτο παρελθόν στην ταινία Rage σε σκηνοθεσία Paco Cabezas. Η ταινία θα βγει σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, ο Πολ Μαγκουάιρ (Νίκολας Κέιτζ) και οι συνεργάτες του, Κέιν (Μαξ Ράιαν) και Ντόχερτι ζουν μέσα στο έγκλημα. Ένα βράδυ, ληστεύουν επιτυχώς έναν μαφιόζο και μαζί με μία βαλίτσα με μετρητά, κλέβουν κι ένα ρώσικο όπλο, το Tokarev. Έτσι, ξεκινάει ένας πόλεμος μεταξύ των Ιρλανδών εγκληματιών και της Ρώσικης μαφίας. Πέντε χρόνια μετά και ενώ ο Πολ έχει ξεκινήσει έναν νέο τρόπο ζωής μακριά από το έγκλημα, η Ρώσικη μαφία απαγάγει την κόρη του. Για να τη σώσει θα αναγκαστεί να επιστρέψει στις “παλιές του συνήθειες”.

Το “RAGE” βασίζεται στο σκοτεινό παρελθόν του Πολ Μαγκουάιρ που τον στοιχειώνει και απειλεί τη νέα ζωή που έχει χτίσει για τον ίδιο και την οικογένειά του με τόσο κόπο. Βιώνει μια κατάσταση βασανιστική, αφού προσπαθεί να διαπιστώσει πώς και γιατί συνέβη αυτό.  “Ο Κέιτζ ήταν ανέκαθεν πολύ καλός στο να υποδύεται σύνθετους χαρακτήρες… Υποδύεται τον Πολ με εντυπωσιακό βάθος και συναίσθημα”, συμπληρώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Πάκο Καμπέθας.

Κινηματογραφική του κόρη και θύμα απαγωγής το μοντέλο και ηθοποιός Ρέιτσελ Νίκολς. Η Νίκολς στο παρελθόν έχει παίξει σε διάφορες περιπέτειες, όπως το “G.I. Joe: The Rise of Cobra” και “Star Trek”. 
1Rachel-Nichols-rachel-nichols-6964743-1600-1200

Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ισπανός Πάμπλο Καμπέθας, “ένας καλλιτέχνης με μοναδική υπογραφή”, σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Νίκολας Κέιτζ. Για τον σκηνοθέτη η ταινία ήταν μια ιδανική μετάβαση από τις Ισπανικές στις Αμερικανικές ταινίες. “Μου αρέσουν οι Αμερικανικές ταινίες, αλλά βρίσκω ότι παρουσιάζουν τη ζωή ως μαυρόασπρη κι απλή. Η ζωή είναι πολύπλοκη, απρόβλεπτη, με πολλά χρώματα…”, δηλώνει ο Καμπέθας.

Σκηνοθεσία: Πάκο Καμπέθας
Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Ρέιτσελ Νίκολς, Πίτερ Στόρμερ, Ντάνι Γκλόβερ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b