MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Olivia Wilde τα δείχνει όλα στον Liam Neeson στο “Τρίτο Πρόσωπο” (video)

Η ταινία “Τρίτο πρόσωπο”, που θα βγει σε 2 μέρες στους κινηματογράφους (3 Ιουλίου) μιλάει για τρία διαφορετικά love story, που διαδραματίζονται σε τρεις διαφορετικές πόλεις: Ρώμη, Παρίσι και Νέα Υόρκη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ένα από τα τρία ζευγάρια είναι ο Liam Neeson και η Olivia Wilde. Αυτός ώριμος συγγραφέας, που έχει κερδίσει το Πούλιτζερ και βασανίζεται από το συγγραφικό black out. Η άλλη νέα συγγραφέας και δημοσιογράφος, γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα, αλλά και την ανάγκη για μια πατρική φιγούρα. 

Η σχέση τους συνδυάζει το μελό, τις ανατροπές και αρκετό kinky στοιχείο. Η Olivia Wilde μάλιστα σε μια σκηνή τα πετάει όλα. Εμφανίζεται φορώντας μόνο μια ρόμπα μπροστά στο δωμάτιο του Liam Neeson. Κι όταν αυτός ανοίγει, του απαντάει ότι ήρθε να του την επιστρέψει. Αυτός την βάζει να γδυθεί έξω από το δωμάτιο του και μετά κλείνει την πόρτα. Τότε, η γυμνή Olivia τρέχει προς το δικό της δωμάτιο, που είναι σε άλλον όροφο. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου (και οι θεατές της ταινίας) την βλέπουν γυμνή από τις κάμερες του ξενοδοχείου. 

Αυτή είναι η πιο αποκαλυπτική σκηνή της ταινίας, που σκηνοθέτησε και έγραψε ο Paul Haggis. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες ηθοποιούς πρωταγωνιστούν ακόμα οι  Maria Bello, Mila Kunis Kim Basinger Adrien Brody, James Franco, Loan Chabanol κ.α. Πρόκειται πάντως για μία προβλέψιμη ταινία, με κλισέ καταστάσεις, παραφορτωμένο μελό και διάφορες “ανορθογραφίες” στην πλοκή και στους χαρακτήρες, που προσπαθεί να καλυφθεί πίσω από “ευρηματική” ανατροπή στο φινάλε. 

Στο video που ακολουθεί βλέπουμε την σκηνή, μέχρι το σημείο της αποκάλυψης. Η συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b