MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Oι 5+1 καλύτερες προτάσεις για το τριήμερο

Μεγάλη ποικιλία επιλογών έχει η πολιτιστική ατζέντα αυτού του τριημέρου. Σημαντικές χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις για τεράστιους χώρους, όπως το Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο. Αλλά και πολύ σημαντικές συναυλίες στον κήπο του Μεγάρου και στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΘΕΑΤΡΟ:

“Παντρολογήματα” στο Ηρώδειο: Την κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζος και θα την παρουσιάσει το καλοκαίρι σε περιοδεία με πρώτο σταθμό το Ηρώδειο. Μαζί του στη σκηνή θα είναι ένα καστ με σημμαντικούς ηθοποιούς όπως ο Χρήστος Λούλης, η Ναταλία Τσαλίκη ο Κώστας Μπερικόπουλος η Κατερίνα Λυπηρίδου και άλλοι.
Παρ. Σάβ. Στις 21:00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ

Τρωάδες του Ευριπίδη στο θέατρο Βράχων: Η παράσταση σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη επιχειρεί μια σύγχρονη ανάγνωση, μια μεταφορά στο παγκόσμιο «σήμερα», στις συνέπειες των πολέμων, της οικονομικής κρίσης και των απολυταρχικών καθεστώτων… Με πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα του θεάτρου, όπως Φιλαρέτη Κομνηνού, Στέλιος Μάινας, Μαρία Πρωτόπαππα, Άρης Λεμπεσόπουλος, Ιωάννα Παππά, Λουκία Μιχαλοπούλου κ.α.
Κυρ: 21:00 στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα
1troades

ΧΟΡΟΣ:

“Ζορμπάς” Παναθηναϊκό Στάδιο: Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για πρώτη φορά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με ένα κλασσικό έργο – ορόσημο του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, διάσημο στα πέρατα της γης, τον Ζορμπά του Μίκη Θεοδωράκη. Ο λογοτεχνικός ήρωας του μυθιστορήματος Bίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά του Νίκου Καζαντζάκη, ζωντανεύει από τους χορευτές του Μπαλέτου της ΕΛΣ στον μοναδικό χώρο του Καλλιμάρμαρου μέσα από την μεγαλοπρεπή κλασσική χορογραφία του Λόρκα Μασσίν.
Κυρ: 21:00 στο Καλλιμάρμαρο (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου)
1 Ζορμπάς

ΜΟΥΣΙΚΗ:

-Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου: Ο διάσημος μουσικός μαζί με την ορχήστρα του εμφανίζεται με ακουστικά όργανα και ρεμπετο-τυμπανοκρουσίες και προσκαλεί το κοινό να χορέψει, να τραγουδήσει και να μερακλώσει σε δύο ρεμπετάλ βραδιές.
Παρ και Κυρ. 21:00 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

-Παντελής Θαλασσινός στην Τεχνόπολι: Στο Γκάζι θα δώσει ο Παντελής Θαλασσινός τη μεγάλη συναυλία για τον Ιούνιο στην Αθήνα. Καλεσμένοι του, τραγουδιστές και μουσικοί, που ο ίδιος ονομάζει “ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ”, γιατί, όπως λέει: “όταν συναντιέται στη σκηνή με μια τέτοια παρέα γεμίζει ο χώρος, με όμορφα τραγούδια, αρώματα, αναμνήσεις, συναισθήματα, αξιοπρέπεια και η χαρά τους ξεπερνά την υψικάμινο”.
Παρ. 21:00, Τεχνόπολις Γκάζι (Πειραιώς 100)

ΣΙΝΕΜΑ:

Transformers 4: Εποχή Αφανισμού– Για όσους θέλουν να δουν μια blockbuster περιπέτεια, αυτή η σχεδόν τρίωρη ταινία του Michael Bay είναι η επιλογή που προσφέρεται για αυτήν την εβδομάδα.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b