MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Athens video dance project 2015: Δηλώστε συμμετοχή

Από τις 21 έως τις 25 Ιανουαρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί το 5ο ATHENS VIDEO DANCE PROJECT σε συνεργασία με το Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Αν ενδιαφέρεστε πάρτε από τώρα κιόλας μέρος στο ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το ATHENS VIDEO DANCE PROJECT είναι το ετήσιο φεστιβάλ videodance, το οποίο λαμβάνει χώρα στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Από το 2010, προσελκύει σύντομα έργα videodance διαφόρων ειδών, ταινίες χορού, ντοκιμαντέρ, προβολές φωτογραφιών χορού, παραστάσεις χορού, perfor- mances και εγκαταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει χώρο σε κάθε υβριδικό, διαδραστικό, τεχνολογικό project με βασικό πεδίο πειραματισμού την ανάπτυξη του καλλιτεχνικού διαλόγου ανάμεσα στον χορό και τις άλλες μορφές τεχνών.

To project ενδιαφέρεται για σύντομα έργα videodance διαφόρων ειδών και τεχνικών, για μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες χορού καθώς και ντοκιμαντέρ χορού. Εκτός από προβολές, επίσης ασχολείται με εγκαταστάσεις, που αναπτύσσουν έναν διάλογο ανάμεσα στην κίνηση, το σώμα, τον χώρο, τον χρόνο και τις νέες τεχνολογίες, καθώς και για multidisciplinary παραστάσεις χορού, με βασικό πεδίο έρευνας την εφαρμογή των διαδραστικών τεχνολογιών και του βίντεο σε κινητικές ιδέες.

Το AVDP_2015 θα λάβει χώρα στην ΑΣΚΤ, σε συνεργασία με το Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Για υποβολή αιτήσεων, συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα, εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b