MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Full Moon Bolivar Party με τον Parov Stelar και τον Max The Sax

To Σάββατο 12 Ιουλίου, το Bolivar διοργανώνει ένα ολονύχτιο beach party, με το βασιλιά της electro swing Parov Stelar να παρουσιάζει τον Max The Sax.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ξεκίνησαν τα early bird και η προπώληση εισιτηρίων για το full moon Bolivar party και τον βασιλιά της electro swing Parov Stelar να μας προτείνει μια παράσταση υψηλού επιπέδου με το εκρηκτικό σαξόφωνο του Max The Sax σε jazz, swing και ηλεκτρονική club μουσική. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και φώς κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι και τα ρυθμικά grooves της electro swing όπως μόνο ο βασιλιάς ξέρει.

Το αλάνθαστο σαξόφωνο (aka Markus Ecklmayr) εντυπωσιάζει πάντα με το εκρηκτικό του παίξιμο, συνδυάζοντας την jazz swing και ηλεκτρονική club μουσική. Οι εκκεντρικές εμφανίσεις του με το σαξόφωνο να αλωνίζει το stage και τα ρυθμικό groove του Flo Kasper στα Drums, αλληλεπιδρούν με το πλήθος προσφέροντας μία παράσταση υψηλού επιπέδου. Απίστευτο δέσιμο, feeling και ταχύτητα από όλους που το μεταφέρουν στο πλήθος, δίνοντας τόνους χαράς και διασκέδασης και χορού μέχρι τελικής πτώσεως, υπό τους ήχους της electro jazz swing.

Info
Τα early birds είναι μόλις προς 8 ευρώ με φυσικό σημείο πώλησης το Bolivar και Loca Beach Bar στην ακτή του ήλιου Άλιμος. Παράλληλα συνεχίζει η προπώληση να είναι 10 ευρώ ηλεκτρονικά από το viva.gr ή τα φυσικά καταστήματα Public, Ianos, Παπασωτηρίου, Seven Spot, www.viva.gr/tickets/music/parov-stelar-bolivar/

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι – Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b