MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καλοκαιρινό Meet Market στην Τεχνόπολη

Η πολυπόθητη εποχή έφτασε. Επειδή καλοκαιράκι και Meet Market ταιριάζουν απόλυτα, στις 7 και 8 Ιουνίου, η γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας στήνεται στην Τεχνόπολη με πλήθος εκδηλώσεων.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Όσοι προτιμήσουν την Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μπορούν να επισκεφτούν το Meet Market και να απολαύσουν έναν περίπατο ανάμεσα σε 100+ πάγκους γεμάτους καλοκαιρινά καλούδια, δροσιστικά κοκτέιλ, μουσική υπόκρουση από το πιο funky dj line up του Meet Market, ενώ στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν δώρα για ΟΛΟΥΣ.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι και οι μικροί φίλοι, αφού οι φανταστικές «Πυγολαμπίδες» έχουν ετοιμάσει υπέροχα παιχνίδια και παράλληλα στην διπλανή αυλή της «Τεχνόπολις» θα πραγματοποιηθεί το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Info
The Meet Market – «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Κτίριο «Μηχανουργείο» (Δ12) & Προαύλιο Μηχανουργείου
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Ιουνίου, 2014
13:00 – 23:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b