MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα παιδιά πάνε cinema – Φεστιβάλ παιδικού κινηματογράφου Κατράκειο θέατρο

Το Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου «Τα παιδιά πάνε σινεμά», επιστρέφει για 4η χρονιά από τη Δευτέρα 16 έως την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Κατράκειο θέατρο.

Μαρίνα Πυλαρινού

Ένας καταξιωμένος θεσμός, που τον έχουν παρακολουθήσει με ελεύθερη είσοδο δεκάδες χιλιάδες θεατές, φέτος έχει σκοπό να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα τρόφιμα για συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα μπορεί να τα πηγαίνει ο κόσμος προαιρετικά, έναντι εισιτηρίου.

Στο Κατράκειο θα μεταφερθεί η μεγαλύτερη κινηματογραφική φορητή οθόνη που υπάρχει στην Ελλάδα και θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ένα τεράστιο παιδικό πάρκο με διαδραστικά παιχνίδια, για να χαρίσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας στα παιδιά με απόλυτη ασφάλεια.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ (21.00)
Δευτέρα 16 Ιουνίου «Ταρζάν»
Τρίτη 17 Ιουνίου «Ένα Λευκό Κοάλα»
Τέταρτη 18 Ιουνίου «Ήρωας του Βυθού -2»
Πέμπτη 19 Ιουνίου «Ένα φάντασμα στο Παρίσι»
Παρασκευή 20 Ιουνίου «Space Dogs»
Σάββατο 21 Ιουνίου «Περιπέτεια στην Ζούγκλα»
Κυριακή 22 Ιουνίου «Οι Νέες Περιπέτειες του Max»

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Σ’ έναν ειδικό Χώρος Ψυχαγωγίας 800τμ τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα σε απίθανα, διαδραστικά, εκπαιδευτικά, θεματικά, γεμάτα παιχνίδι εργαστήρια, για δημιουργία και ψυχαγωγία κάθε μέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.


Θεατρικές Παραστάσεις
«ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ FREZYLAND. ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΓΙΚΗΣ!» είναι ένα θεατρικό έργο σε σενάριο και σκηνοθεσία του Λεωνίδα Τσίπη. Mια χιουμοριστική περιπέτεια που αποτελεί ύμνο στην αγνή φιλία.
Παραστάσεις Καραγκιόζη από τον θίασο Αθανασίου όπου θα παρουσιάσουν 4 έργα τους σε μικρή σκηνή, ενώ μετά το τέλος της παράστασης τα μέλη του θιάσου θα κάνουν σεμινάρια κατασκευής Καραγκιόζη.
Παραστάσεις Μαριονέτας από τον θίασο Γκότση όπου Θα παρουσιάσει 4 διαφορετικές παραστάσεις κάθε μέρα και μετά το τέλος θα κάνει στα παιδιά ειδικά μαθήματα μαριονέτας.
Πειραματίξ Η ομάδα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΞ προσπαθεί ν’ αναδείξει τη μαγεία των φυσικών επιστημών προσεγγίζοντας αυτές, μέσα από το πείραμα και το παιχνίδι. Τα παιδιά, ως μικροί και υπεύθυνοι επιστήμονες ανακαλύπτουν την ομορφιά της φυσικής και της χημείας.
Εργαστήριο Θέατρο Σκιών το οποίο μαθαίνει στα παιδιά πώς να ζωντανεύουν τους αγαπημένους ήρωες.
Εργαστήριο Σαπουνιού Τα παιδιά δημιουργούν τα δικά τους προσωπικά σαπούνια γράφοντας και τυπώνοντας πάνω ό,τι επιθυμούν.
Εργαστήρι Μπισκότου Χειροποίητη διακόσμηση μπισκότων και cup cakes με ζαχαρόπαστα και άλλα συστατικά, από τα παιδιά, με έμπνευση και φαντασία.
Plasteliniland Δημιουργική απασχόληση με φωτοπλαστελίνες. Στο τέλος της παρουσίασης θα φωτογραφίζεται το κάθε έργο σε ανάλογο περιβάλλον.
Εργαστήριο Κατασκευής Βραχιολιών Ιδιότυπα κοσμήματα και κολιέ από τα πιο περίεργα υλικά.
Εργαστήριο Aνακυκλωσης Τα παιδιά θα παίξουν με διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά και στο τέλος θα κατασκευάσουν το δικό τους χαρακτήρα παίζοντας ένα μικρό σενάριο με ζωντανή μουσική.
Ζωγραφική Προσώπου Ένα πολύχρωμο εργαστήριο γεμάτο χρώματα και σχέδια.

Ώρες λειτουργίας: 18.00-24.00

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b