MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παιδική Χορωδία Rosarte στο Μουσείο Μπενάκη

Η πολυβραβευμένη παιδική χορωδία ROSARTE με τα 130 παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών, με τη “μουσική κουτάλα της”, μαγειρεύει μελωδίες, ρυθμούς και τα γαρνίρει με χαρά και διασκέδαση το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 20.00″με αλάτι και πιπέρι στων τραγουδιών τα μέρη”

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Καλεί τους ακροατές να τραγουδήσουν μαζί της Έλληνες συνθέτες, τραγούδια από Παραμύθια και παιδικές συλλογές που η ROSARTE έχει ετοιμάσει με την πιο δημιουργική συνταγή!
Με τη βοήθεια των δασκάλων κας Μαστροσάββα, κας Βαμβουκλή και κας Λαμπιδώνη, αλλά και μιας εξαίρετης ομάδας παιδαγωγών, βιώνουμε την επαφή με τους ήχους, το ρυθμό και την απόλαυση του ομαδικού τραγουδιού.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά, σε όσους νιώθουν παιδιά, αλλά και σε νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να δουν, πώς μια διαδραστική προσέγγιση της μουσικής μπορεί να φέρει τόση χαρά και πώς η διδασκαλία τραγουδιών μπορεί με παιγνιώδη τρόπο να ενθουσιάσει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Στο πιάνο: ΤΖΕΝΗ ΣΟΥΛΚΟΥΚΗ
Μαντολίνο: ΔΕΣΠΩ ΒΑΡΟΥΔΑΚΗ
Κιθάρα: ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΑΧΕΙΛΑΣ
Βιολί: ΖΗΣΙΜΟΣ ΣΟΥΛΚΟΥΚΗΣ
Παιδαγωγική επιμέλεια: ΡΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Σύλληψη/αφήγηση παραμυθιών: ΕΛΣΑ ΚΟΥΝΤΙΓΚ & ΕΛΛΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ
Ηχητική πρόβλεψη και υποστήριξη: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΦΗΣ
Ακορντεόν και διδασκαλία τμήματος φων .προετοιμασίας 2: ΜΑΡΙΖΑ ΒΑΜΒΟΥΚΛΗ
Διδασκαλία τμήματος φων. Προετοιμασίας 1: ΜΑΡΙΑ ΛΑΜΠΙΔΩΝΗ
Διδασκαλία & διεύθυνση χορωδίας: ΡΟΖΗ ΜΑΣΤΡΟΣΑΒΒΑ

Χώρος: Μουσείο Μπενάκη, Κτήριο Οδού Πειραιώς
Εισιτήρια: € 7, € 5 (τα παιδιά)

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 6977247494 (Αυγέα Ηλιάνα), 6944905659 (Ρόζη Μαστροσάββα), 6936662624 (Λαμπιδώνη Μαρία), 6986514551 (Βαμβουκλή Μαρίζα),

Περισσότερα από Δραστηριότητες