MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Athens Holiday Park: ατέλειωτο παιχνίδι και αυτό το καλοκαίρι στο M.E.C. Παιανίας!

Για δεύτερο καλοκαίρι, το πιο μεγάλο και συναρπαστικό πάρκο διακοπών επιστρέφει στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας με περισσότερα από 40 παιχνίδια για όλες τις ηλικίες που θα χαρίσουν στα παιδιά ανέμελες ώρες διασκέδασης σ’ ένα δροσερό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Το Athens Holiday Park θα είναι ανοικτό από τις Σάββατο 7 Ιουνίου έως την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εισιτήριο της εισόδου εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες.

Μαρίνα Πυλαρινού

Παίζουμε με ασφάλεια!
Το Athens Holiday Park είναι το μοναδικό, indoor “καλοκαιρινό” Πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, έκτασης 13.000 τ.μ. Καθώς είναι στεγασμένο και πλήρως κλιματιζόμενο, εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον για παιχνίδι και χαλάρωση καθώς δεν επηρεάζεται από την εξωτερική θερμοκρασία που ειδικά το καλοκαίρι καθιστά τις εξωτερικές δραστηριότητες απαγορευτικές. Με τις πλήρως φυλασσόμενες εισόδους και εξόδους, τα ελεγμένα και πιστοποιημένα παιχνίδια από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS (TUVNORD), το έμπειρο, εκπαιδευμένο προσωπικό και την πολυετή εμπειρία των επιχειρήσεων Λούνα Παρκ “Τα Αηδονάκια”, το Athens Holiday Park, είναι το ιδανικό περιβάλλον για ατελείωτο και απόλυτα ασφαλές παιχνίδι!

eisitirio40 παιχνίδια με ένα εισιτήριο!
Το Athens Holiday Park είναι μια τεράστια παιχνιδοχώρα στην οποία θα βρείτε πάνω από 40 πρωτότυπα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, με κύριο άξονα, φέτος, τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, με μεγάλη ποικιλία αθλημάτων για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλα τα «παραδοσιακά» παιχνίδια καθώς και ένα απολαυστικό Relax area! 

Το πάρκο χωρίζεται σε 3 περιοχές:
Το FUN AREA με 20 παιχνίδια, κλασικά και δράσης! Mega παιδότοπος, wipe οut, carousel, ποδήλατα νερού, super cross, διαστημόπλοιο, super και mini slide τραινάκι, συγκρουόμενα, στίβος μάχης, σκοποβολή, ψάρεμα, ιππόδρομος, baby Kart, pedalboats και πολλά, πολλά άλλα σας περιμένουν για ….βουτιές στο παιχνίδι!

Το SPORTS AREA με 20 αθλήματα, Μίνι γκολφ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, street bowling, foam ακόντιο, στόχος paintball, μεγάλη πίστα rollers αλλά και ποδηλατοδρόμιο μήκους 450 μ. για το απόλυτο Bike Race, με τα μοναδικά αγωνιστικά ποδήλατα Berg 4Χ4, καθώς και μοντέλα Ferrari FXX Exclusive και Jeep Wrangler, Sumo, τένις, τραμπολίνο, δρόμος όχι μετ’ εμποδίων, τα μοναδικά σχοινιά ισορροπίας Gibbon slacklines, street hockey, γιγάντιο σκάκι και πολλά άλλα.

Για διάλειμμα από το παιχνίδι υπάρχει η Relax Zone & Food Court Area, μια  ειδικά διαμορφωμένη περιοχή, όπου όλη η οικογένεια, αλλά κυρίως οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών, θα μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τον καφέ τους, ένα παγωτό ή ένα snack, ή ακόμα και φαγητό όπως πίτσα, hot dog και άλλες λιχουδιές.

Επίσης, γιγαντοοθόνες θα προβάλλουν τους αγώνες του Μουντιάλ που, επίσης, έχει εξοπλίστεί και με επιτραπέζια παιχνίδια τάβλι, σκάκι, ντάμα κλπ για την διεξαγωγή πιο «ήσυχων» τουρνουά ανάμεσα στους επισκέπτες!

Από την Πέμπτη 10 Ιουλίου ολοκαίνουργια παιχνίδια νερού έρχονται να προστεθούν στα παιχνίδια του Athens Holiday Park με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς, με μαγιό αλλά ΧΩΡΙΣ καπέλο και αντιηλιακό.
Η Φαλαινοτσουλήθρα, η Δελφινοτσουλήθρα, το Καρχαριάκι, το Μεγάλο Ψάρι, πισίνες με βαρκάκια αλλά και pedal boats υπόσχονται ασταμάτητες, δροσερές γλύστρες, γέλιο, χαρά και διασκέδαση!
Στις εγκαταστάσεις του Athens Holiday Park θα υπάρχουν αποδυτήρια και ντουζιέρες για να εξυπηρετηθούν οι μικροί μας φίλοι, που θα κάνουν τις βουτιές τους στο παιχνίδι (χωρίς καμία απολύτως επιπλέον χρέωση).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: στην πρώτη επίσκεψη το εισιτήριο είναι 10€ για παιδιά, 5€ για γονείς, στη δεύτερη επίσκεψη έχετε 50% έκπτωση ενώ η τρίτη επίσκεψη είναι ΔΩΡΕΑΝ! (Ειδική πολιτική για ανέργους)
Προπώληση εισιτηρίων: 4€ για γονείς και 9€ για παιδιά στα σημεία www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και ΙΑΝΟΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας. Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη: μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301) μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα), με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)
Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του
ΩΡΑΡΙΟ: Το Athens Holiday Park λειτουργεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τις 10π.μ. – 10μ.μ.

Party Zone- Do it yourself! Το  Athens Holiday Park βάζει τον χώρο – και βέβαια το προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να βοηθήσει στην δημιουργία προσωπικών πάρτι. Επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο στο 210 6199 777 για να ενημερωθείτε για τα ομαδικά πακέτα εισιτηρίων, αλλά και τις δυνατότητες υπηρεσιών catering και στολισμού σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος (εφ όσον επιθυμείτε το πλήρες πακέτο).

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b