MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρεμιέρα σε 3 χώρες την ίδια μέρα για τον Tom Cruise και την ταινία “Στα Όρια του Αύριο” (trailer)

Στις 28 Μαΐου, οι πρωταγωνιστές του “Στα όρια του αύριο” εφανίζονται σε μια πρωτοποριακή παγκόσμια περιοδεία, “ταξιδεύοντας ενάντια στον χρόνο”. Για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθούν τρεις πρεμιέρες σε τρεις διαφορετικές χώρες μέσα σε μία ημέρα! Το κόκκινο χαλί θα πάρει φωτιά με την παρουσία των Tom Cruise και της Emily Blunt.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία “ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”, ο χαρακτήρας τουTom Cruise ζει τα γεγονότα μιας ημέρας ξανά και ξανά, σε μια επική μάχη να σώσει τον κόσμο. Η ιστορία ξεκινάει στο Λονδίνο, την πόλη όπου θα ξεκινήσει η περιοδεία.

· Λονδίνο: Η πρεμιέρα θα ξεκινήσει στις 7.00 π.μ. (τοπική ώρα) και η προβολή της ταινίας είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 9.00 π.μ. Στην ταινία, ο Tom Cruise και η Emily Blunt θα μεταβούν στη Γαλλία, όπου βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν στρατό εξωγήινων εισβολέων.

· Παρίσι: Η πρεμιέρα θα ξεκινήσει στις 2.00 μ.μ. στο κόκκινο χαλί και η προβολή της ταινίας στις 4.00 μ.μ. (τοπική ώρα).

· Νέα Υόρκη: Η κορύφωση της περιοδείας θα γίνει στην πρεμιέρα που θα διεξαχθεί στις 10.00μ.μ και η ταινία θα προβληθεί στις 11.59 μ.μ. (τοπική ώρα).

Οι Tom Cruise, Emily Blunt και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Doug Liman θα έρθουν σε επαφή με τους θαυμαστές τους μέσω social media κατά τη διάρκεια της μέρας. Θα υπάρξει live μετάδοση των τριών εκδηλώσεων και επιλεγμένοι δημοσιογράφοι στην κάθε πρεμιέρα. Οι θαυμαστές της ταινίας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα γεγονότα μέσω των social media και του hashtag #EOTLive.

Οι υποψήφιοι για Όσκαρ Tom Cruise και Emily Blunt είναι οι πρωταγωνιστές στο sci-fi θρίλερ της Warner Bros. Pictures και της Village Roadshow Pictures, “ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”. Η επική δράση της ταινίας εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον, όπου μια εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη, και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη. Ο Γουίλιαμ Κέιτζ (Τομ Κρουζ) είναι αξιωματικός του στρατού, χωρίς όμως να έχει συμμετάσχει ποτέ σε μάχη, μέχρι τη μέρα που θα συμμετάσχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά…και ξανά. Αλλά σε κάθε μάχη, ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίσει τους εχθρούς του με ιδιαίτερη δεξιότητα, αφού είναι στο πλευρό της πολεμίστριας Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτας Βρατάσκι (Έμιλι Μπλαντ). Καθώς ο Κέιτζ και η Ρίτα αναλαμβάνουν να πολεμήσουν τους εξωγήινους, η κάθε μάχη τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά.

Το διεθνές καστ περιλαμβάνει επίσης τους Μπιλ Πάξτον, Μπρένταν Γκλίσον, Νόα Τέιλορ, Κικ Γκάρι, Τσάρλοτ Ράιλι, Τζόνας Άρμστρονγκ, Φράνζ Ντράμε, Τόνι Ουέι και Μασαγιόσι Χανέντα. Σε σκηνοθεσία του Νταγκ Λίμαν, η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα “All You Need is Kill” του Χιρόσι Σακουράζακα.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους σε 2D και 3D από τις 5 Ιουνίου.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b