MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Elizadeth με νέο καστ στο Vault (trailer)

Η παράσταση Elizadeth, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και μετά το Πάσχα στον Πολυχώρο Vault, με ανανεωμένο cast (Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Ερμόλαος Μαυθαίου, Νίκος Αξιώτης) . Από το Σάββατο 3 Μαίου ως την Κυριακή 1 Ιουνίου για 10 παραστάσεις, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Elizadeth, είναι μια ξέφρενη κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου. Το έργο είναι διασκευή του “Βασιλικοί μετά τρούλου” του Χάρη Ρώμα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά. Πρόκειται για μια κωμωδία και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και συντελεστών μιας παράστασης.

Αθήνα 2015. Η ανεργία στον κλάδο των ηθοποιών έχει φτάσει στο 92%. Κι ενώ το ένα θέατρο κλείνει μετά το άλλο , ένας άντρας καλείται να συγκεντώσει μια ομάδα ηθοποιών σε ένα μικρό θέατρο για να τους ανακοινώσει ότι θα ανεβάσουν τη Μαρία Στιούαρτ του Σίλερ. Μόνο που πρέπει να τους αποκαλύψει ότι το έργο θα ανέβει υπό τη μορφή μιούζικαλ και μάλιστα διασκευασμένο από μια ατάλαντη συγκεντρωτική συγγραφέα, που όλοι τους σιχαίνονται και που βρήκε έναν φιλοβασιλικό σύλλογο για να χρηματοδοτήσει την παράσταση της. 

Ετερόκλητα τα πρόσωπα που καλούνται να συγκροτήσουν το θίασο. Μωροφιλοδοξίες, αλαζονίες, βεντετιλίκια, ανταγωνισμοί, αντιζηλίες, έρωτες, μίση και πάθη. Οι θεατές παρακολουθούν και συμμετέχουν στη δημιουργία μιας παράστασης από την αρχή μέχρι το τέλος της, μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όλα αυτά με χιούμορ, καταιγιστικούς ρυθμούς και ανατροπές.

Διασκευή κειμένου / σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς
Μουσική σύνθεση / επιμέλεια: Μάνος Αντωνιάδης
Στίχοι τραγουδιών : Πάνος Μπρατάκος
Επιμέλεια κίνησης/ χορογραφίες : Βιβή Ρωμανά
Φωτισμοί : Βαγγέλης Μούντριχας

ΔΙΑΝΟΜΗ

Ερμόλαος Ματθαίου (Πέτρος Παπαδόπουλος)
Δήμητρα Κολλά (Λυδία Λενιόρδου)
Αυγουστίνος Ρεμούνδος (Άρης Λυμπερόπουλος)
Παντελίτσα Λοίζου (Τζένη Θεοκλέους)
Πάνος Μπρατάκος (Κώστας Μάλφας)
Αλκμήνη Σταθάτου (Ντέπυ Σολωμού)
Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη (Ελένη Κουρή)
Νίκος Αξιώτης (Έλτον Λεμπέσης)
Φωτεινή Τσακίρη (Τερέζα Λεμπέση)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Χάρης Ρώμας/ διασκευή Δ. Καρατζιάς
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς


Παίζουν: Ερμόλαος Ματθαίου (Πέτρος Παπαδόπουλος) Δήμητρα Κολλά (Λυδία Λενιόρδου) Αυγουστίνος Ρεμούνδος (Άρης Λυμπερόπουλος) Παντελίτσα Λοίζου (Τζένη Θεοκλέους) Πάνος Μπρατάκος (Κώστας Μάλφας) Αλκμήνη Σταθάτου (Ντέπυ Σολωμού) Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη (Ελένη Κουρή) Νίκος Αξιώτης (Έλτον Λεμπέσης) Φωτεινή Τσακίρη (Τερέζα Λεμπέση)

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Τα Χρόνια: Καραζήσης και Χατζόπουλος φέρνουν στη σκηνή το εμβληματικό έργο της Αννί Ερνώ
ΘΕΑΤΡΟ
Το Γάλα, του Βασίλη Κατσικονούρη ξανά στο Θέατρο Σταθμός
Θεατρικά Νέα
Άκου μικρέ, ο Πειραιάς βομβαρδίστηκε: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Η Λέλα και η Λέλα, του Ανδρέα Στάικου ξανά στο Θέατρο Φούρνος
ΘΕΑΤΡΟ
Λήθη, του Δημήτρη Δημητριάδη στο BIOS
ΘΕΑΤΡΟ
Φθινοπωρινή ιστορία, του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη στο Θέατρο Αργώ
ΘΕΑΤΡΟ
Καλλιόπες, του Γιάννη Αδελιανάκη στο Θέατρο Καλλιρόης
Θεατρικά Νέα
Ο βραβευμένος «Οιδίποδας» του Robert Icke έρχεται στη Στέγη με ελληνικό θίασο
ΘΕΑΤΡΟ
Cow | Deer: Η νέα διεθνής συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Royal Court Theatre
ΘΕΑΤΡΟ
Η Ιστορία της Μαρί, του Ζωρζ Μπρασσάι στο Θέατρο Εκστάν
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Ζωντανοί, του Γιώρκου Ονησιφόρου στο H.ug
ΘΕΑΤΡΟ
Οδοιπορικό στη Σατίλα: Το πρώτο θεατρικό σκίτσο της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού στο Θέατρο Δίπυλον