MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κόπηκε η Halle Berry από το νέο X-Men;

Στη νέα ταινία της σειράς X-Men με τίτλο X-Men: Days of the future past, είναι πολύ πιθανό να μη δούμε τη Halle Berry και τον ρόλο που ενσαρκώνει, τη βιονική Storm.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στη νέα ταινία του Bryan Singer υπάρχει συνωστισμός μεταλλαγμένων χαρακτήρων (περίπου 950) με αποτέλεσμα να μη χωράνε σε αυτήν ακόμα και αναγνωρίσιμοι χαρακτήρες των προηγούμενων ταινιών. Ήδη η Rogue (Anne Paquin) έχει κοπεί και κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να γίνει και με την Storm, την οποία ερμηνεύει η Halle Berry.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος της Berry, η οποία ήταν έγκυος όταν γυριζόταν η ταινία, περιορίστηκε σε μόνο μία σκηνή. Και όπως δηλώνει μία πηγή στο cinemablend η ηθοποιός “είχε μόνο μία ατάκα σε όλη την ταινία. Δεν της λένε (αν θα είναι στο έργο) μέχρι η ταινία να βγει στους κινηματογράφους.”

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: Οι X-Men στέλνουν στον Wolverine, τον οποίο ερμηνεύει ξανά ο Hugh Jackman, να επιστρέψει στο παρελθόν, για να αλλάξει την ιστορία και να αποτρέψει ένα γεγονός που θα φέρει την καταστροφή για τους ανθρώπους και τους μεταλλαγμένους. Στην ταινία παίζουν ακόμα πολύ σταρ, όπως η Jennifer Lawrence, o Michael Fassbender, o Ian McKellen και ο γνωστός νάνος από το Game of Thrones Peter Dinklage.

Το αν έχει κοπεί ή όχι ο ρόλος της Storm θα το μάθουμε στις 22 Μαΐου 2014, που βγαίνει η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b