MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Μάρτιο στο Gazarte‏-όλο το πρόγραμμα

Το Gazarte υποδέχεται την άνοιξη με μια σειρά συναυλιών από τις 13 Μαρτίου έως τις 23 Μαρτίου, που φέρνουν την μουσική που αγαπάμε, από τα πέρατα του κόσμου στα δικά μας μέρη.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

MayraΣτα πλαίσια των δρώμενων για την εβδομάδα Γαλλοφωνίας, το κοινό του gazArte βγάζει τα εισιτήριά του για ένα διαφορετικό ταξίδι. H πιο άξια διάδοχος της Cesaria Evora, Mayra Andrade έρχεται στις 13 Μαρτίου για να φέρει τον αέρα και τη μουσική του Cabo Verde στο κέντρο της Αθήνας, με τραγούδια όπως η μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία “We Used To Call It Love”, αλλά και διασκευές που μας έχουν κάνει να την θέσουμε ανάμεσα σε εκείνες τις κλασικές και αγαπημένες περιπτώσεις καλλιτεχνών. Μία μέρα αργότερα (14/3), ο γιος του θρύλου των Buena Vista Social Club Ibrahim Ferrer Jr, έρχεται για να μας μεταδώσει το πνεύμα και το ρυθμό της Κούβας με τον τρόπο που μόνο αυτός μπορεί. Δικαιωματικά.

My heart is Jumping. To τραγούδι που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό gadjo-dilo1 0
και κατάφερε να κάνει τον Bibi Tanga ένα από τα πιο hot ονόματα της alternative dance σκηνής, θα παίξει δυνατά στη σκηνή του gazarte στις 15 Μαρτίου. Και χορεύοντας, ακούμε το σφύριγμα των δικών μας Gadjo Dilo που έρχονται μία μέρα μετά για να συνδέσουν τις πενιές του Χιώτη και του Τσιτσάνη με τον δικό τους gypsy swing ήχο. Ένα ξέφρενο πάρτι και μία διάθεση που θα μας ταξιδέψει, όπως ακριβώς έγινε στο πρώτο αξέχαστο sold-out live τους.

Ακολουθεί το κλασικό και αγαπημένο σύνολο των “Τριών Σοπράνο… με σαμπάνια” (19/3) , o θρύλος της jazz κύριος Danilo Perez (23/3), το αφιέρωμα στον Tony Bennett και τον Michael Buble από τον Kevin Fitzsimmons και ένα σωρό ακόμα λόγοι να αγαπήσεις την Άνοιξη. Αποκλειστικά στο gazArte.

Διεύθυνση: Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Tηλ.: 2103460347

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b