MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ryan Gosling: Θυμάται με χιούμορ τις βασανιστικές οντισιόν που πέρασε μικρός (video)

Η Οδύσσεια ενός νεαρού ηθοποιού στο Λος Άντζελες με τον τεράστιο ανταγωνισμό. Ελάχιστοι τα καταφέρνουν, αμέτρητοι είναι αυτοί που το επιχειρούν, κυνηγώντας το όνειρό τους. Ένας από τους ελάχιστους τυχερούς, που είδε την πόρτα της διασημότητας να ανοίγει, ήταν ο Ryan Gosling.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όμως, όταν πήρε 16 χρονών στο L.A. τίποτα δεν του εξασφάλιζε την επιτυχία και πέρασε από πολλές ταλαιπωρίες και οδυνηρές οντισιόν, μέχρι να βρει το δρόμο του. Ο Ryan Gosling πλέον τα θυμάται αυτά και γελάει στο ντοκιμαντέρ του James Toback και του Alec Baldwin για την κινηματογραφική βιομηχανία με τον τίτλο “Seduced and Abandoned” (Παρασυρμένος και εγκαταλελειμμένος) σε παραγωγή της HBO.

Όπως λέει ο Gosling όλοι στο L.A. “άφησαν τα σπίτια και τις οικογένειές τους, τους φίλους και τις δουλειές του, για να κυνηγήσουν ένα όνειρο, που ξέρουν ότι έχουν μηδενικές πιθανότητες να το πετύχουν. Αλλά το κάνουν έτσι κι αλλιώς!”

Και συνεχίζει μιλώντας για τις οντισιόν, με αρκετή αίσθηση του χιούμορ. Όπως λέει, πήγαινε σε μια αίθουσα αναμονής με πάρα πολλούς υποψήφιους, που όλοι έδειχναν σαν αυτόν. Κι ενώ περίμενε άκουγε τον ατζέντη του ηθοποιού που ήδη είχε πάρει το ρόλο- επομένως η οντισιόν ήταν μάταιη. Αλλά συνέχιζε, λέγοντας ότι θα το κάνει για την εξάσκηση μόνο. Και όταν έφευγε, χωρίς να κάνει τίποτα, έβρισκε και μια κλήση στο αυτοκίνητό του, γιατί το είχε παρκάρει παράνομα. Αυτά και άλλα λέει στο video ο διάσημος πλέον ηθοποός. 

Κουράγιο στους νέους ηθοποιούς, λοιπόν. Ακόμα κι ο Ryan Gosling πέρασε μεγάλα βάσανα μέχρι να καθιερωθεί!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b