MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Είσαι blogger; Ψήφισε στα «Oscars» των Ελλήνων bloggers!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι Έλληνες movie bloggers ενώνουν τις δυνάμεις τους, μια βδομάδα πριν την επίσημη απονομή των Oscars, για να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και τους πρωταγωνιστές της χρονιάς. Εκεί όπου η ψυχαναγκαστική μανία για λίστες συναντά την αγάπη για όλα τα είδη του κινηματογράφου, οι Έλληνες bloggers γιορτάζουν την κινηματογραφική χρονιά που πέρασε, με τις πιο δημιουργικές και φαντασμαγορικές (γιατί όχι!) παρουσιάσεις.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τι είναι τα #blogoscars; Τα blogoscars ισορροπούν κάθε χρόνο ανάμεσα στην φεστιβαλική και την mainstream πλευρά τους, την σινεφιλική και την αγνή geek προσωπικότητά τους χωρίς να σνομπάρουν απολύτως κανένα. Εμείς έχουμε δώσει ήδη βραβείο στον Leo, ακούτε; Ποια θα είναι η ταινία που θα σταθεί δίπλα στο Black Swan, το Drive και το Django Unchained ως η αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων bloggers; Ποιος ηθοποιός θα επιχειρήσει να κοιτάξει με ύφος νικητή τον Ryan Gosling, τον Joaquin Phoenix ή τον Leonardo DiCaprio; Και ποια ηθοποιός θα πει στην Natalie Portman ότι η “μπογιά” της πέρασε; Δείτε αναλυτικά όλους τους νικητές των προηγούμενων ετών μέσα από τις απονομές του 2011, του 2012 και του 2013!

Αν έχετε blog και ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.blogoscars.gr. Tο επίσημο hashtag της διοργάνωσης στο twitter και facebook είναι #blogoscars, ενώ μπορείτε να ακολουθήσετε τα blogoscars στο twitter και το Facebook, για όλες τις τελευταίες πληροφορίες και τα παρασκήνια.

Φέτος, η ψηφοφορία αρχίζει την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 1 Μαρτίου. Η τελετή των Όσκαρ γίνεται την Κυριακή 2 Μαρτίου. Τριες μέρες μετά, ην Τετάρτη 5 Μαρτίου πραγματοποιείται ένα τετραήμερο βραβεύσεων με βάση την ψηφοφορία των Ελλήνων bloggers, η οποία, με αυτόν τον τρόπο, δεν θα έχει επηρεαστεί από τα βραβεία Όσκαρ. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b