MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν υπάρχει! ΠΑΟΚτζής οπαδός κατέλαβε για λίγη ώρα τον λογαριασμό των H&M στο Twitter!

Ακούγεται σαν φάρσα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, συνέβη στ’ αλήθεια: Ένας Έλληνας κατάφερε να εισβάλει τυχαία (;) στον λογαριασμό των αγγλικών H&M στο Twitter, και μέσα από αυτόν πόσταρε tweets που είδαν χιλιάδες fans της εταιρείας!

Monopoli Team

Σύμφωνα με screenshots που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού, o χρήστης αρχικά πόσταρε δύο φορές από τον λογαριασμό των H&M, εκφράζοντας την απορία του για το πώς βρέθηκε εκεί.

Στην συνέχεια, πόσταρε και ένα τρίτο tweet, μέσα από το οποίο μπορεί να συμπερανθεί πως είναι Έλληνας και ΠΑΟΚτζής, ή τουλάχιστον έχει φίλους ΠΑΟΚτζήδες, αφού έγραψε “Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα!”:

twitter1 twitter2

Στο μεταξύ, άλλοι χρήστες, followers των H&M, που αντιλήφθηκαν την ανωμαλία, άρχισαν να κάνουν πλάκα ζητώντας από τον χρήστη-φάντασμα να τους κάνει χάρες ως H&M. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που ζήτησαν απ’ τον εισβολέα να επιδείξει καλούς διαδικτυακούς τρόπους και να κάνει log out, επειδή το κενό ασφαλείας μπορεί να έβαζε σε κίνδυνο τη θέση κάποιου εργαζόμενου που είναι υπεύθυνος γι’ αυτό τον τομέα:

TWITTER4 twitter3

Τέταρτο “περίεργο” tweet δεν υπήρξε. Λίγη ώρα αργότερα, το Twitter ή η εταιρεία επανέφεραν τα πράγματα στην κανονική τους λειτουργία, αφού τα επίμαχα tweets εξαφανίστηκαν. Μπορεί βέβαια και ο εισβολέας να αποχώρησε από μόνος του, ή να ήταν κάποιος χάκερ που με αυτό τον τρόπο “έπαιξε” με τα συστήματα ασφαλείας του δικτύου και της εταιρείας.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου αλλά και τους παρατηρητές που αναρωτιούνται πώς συνέβη κάτι τέτοιο και τι επιπέδου είναι η ασφάλεια που παρέχεται στους χρήστες. Ωστόσο κανένα επίσημο σχόλιο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα από το Twitter ή τα H&M, ούτε έχει αποκαλυφθεί ποιος χρήστης κατάφερε να κάνει αυτό το “μαγικό”.

Σημ.: Η πρώτη φωτογραφία είναι προϊόν κολάζ – δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Twitter

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b