MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η πρωταγωνίστρια του Juno αποκαλύπτει: “Είμαι ομοφυλόφιλη, κουράστηκα να λέω ψέματα” (vid)

Σε συνέδριο στο Λας Βέγκας για τη στήριξη της νεολαίας, μίλησε η Καναδή ηθοποιός Ελεν Πέιτζ, που γνωρίσαμε στην ταινία «Juno», αποκαλύπτοντας δημοσίως την ομοφυλοφιλία της.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

“Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα. Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και πιο ελπιδοφόρα. Ανεξαρτήτως αυτού, αισθάνομαι ότι έχω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη”, δήλωσε η 26χρονη Πέιτζ, τονίζοντας πως προέβη σε αυτή την πράξη για να βοηθήσει όσους άλλους είναι στη θέση της.

Η ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές ταινίες όπως στο “Inception”, το “X-Men: Η τελική αναμέτρηση” και “Στη Ρώμη με αγάπη”, σήμερα ασχολείται με τα γυρίσματα της ταινίας “Freeheld” -ένα δράμα για μια ετοιμοθάνατη αστυνομικό που αγωνίζεται να εκχωρήσει τη σύνταξή της στη λεσβία ερωμένη της-. 

“Υπέφερε το πνεύμα μου, υπέφερα ψυχικά, υπέφεραν οι σχέσεις μου. Και βρίσκομαι σήμερα εδώ, με όλους εσάς, στην απέναντι πλευρά όλου αυτού του πόνου” πρόσθεσε αποκαλύπτοντας το φόβο που ένιωθε να ομολογήσει δημοσίως τις σεξουαλικές προτιμήσεις της. Το κοινό όπως θα δείτε και στο βίντεο, μετά το τέλος της ομιλίας της, συμπαραστάθηκε και αποθέωσε το θάρρος και τη δύναμη της ηθοποιού, που με τον τρόπο της υποστήριξε το ανθρώπινο δικαίωμα “προτίμησης” του κάθε ανθρώπου.

 Δείτε ακόμα: “O Zach Galifianakis και η Julianne Moοre αγωνίζονται για τα δικαιώματα των gay

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b