MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Discovergreece.com: Ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσα από μια ιστοσελίδα

Λίγο πριν από τη νέα τουριστική σεζόν, η Marketing Greece ενισχύει την προβολή της ελληνικής ομορφιάς, με το λανσάρισμα του discovergreece.com, ενός νέου website που ενισχύει την προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το discovergreece.com είναι δημιούργημα της εταιρείας Marketing Greece, μετά από απόφαση του Σύνδεσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), να ενισχύσει τη διαφήμιση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό. Η υψηλής ποιότητας διαδραστική πλατφόρμα δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να γνωρίσει τους ελληνικούς προορισμούς και να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών για πάνω από 120 τουριστικούς προορισμούς και πάνω από 30 θεματικές ενότητες.

Ταυτόχρονα, η ιστοσελίδα επιτρέπει απευθείας online κρατήσεις για όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμούν οι επισκέπτες της, έχοντας στη διάθεσή τους όλες τις πληροφορίες για τον προορισμό, τη γαστρονομία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα καταλύματα.

Μέσα από το discovergreece.com η χώρα μας παρουσιάζεται στον επισκέπτη μέσα από 60 videos, πάνω από 3.000 φωτογραφίες και 130.000 λέξεις περιεχομένου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε πέντε διαφορετικές γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά σήμερα και πολύ σύντομα στα γαλλικά, γερμανικά και ρωσικά).

Επισκεφτείτε το discovergreece.com και θαυμάστε τις ομορφιές μας!

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b