Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Etten στο Ρυθμό Stage
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και 17 Μαρτίου, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Etten θα εμφανιστούν στο Ρυθμό Stage.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔύο ερμηνεύτριες αλλά και τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς. Πολύ διαφορετικές, αλλά και «συγγενείς» στα ακούσματα και τις επιρροές τους, επιλέγουν και διασκευάζουν τραγούδια άλλων αγαπημένων γυναικών δημιουργών.
Πού συναντιέται μουσικά η Λένα Πλάτωνος με την Bjork; Η Αρλέτα με τη Suzan Vega; Η Ελένη Βιτάλη με την Amy Winehouse και η Αφροδίτη Μάνου με την Patti Smith; Αυτά και πολλά άλλα θα απαντηθούν επί σκηνής, μαζί με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας (Μοίρα μου έγινες, Δες καθαρά, Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου, κ.ά.) και της Etten (I know you ‘re behind me but I ‘m not scared, Lappuggla).
Κιθάρες: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας
Τύμπανα: Δημήτρης Κλωνής
Πλήκτρα: Άκης Κατσουπάκης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google