MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Σε ιδιαίτερα μονοπάτια μας πηγαίνουν οι προτάσεις εξόδου αυτού του ΠΣΚ. Από το θέατρο του παραλόγου και τον Επιστάτη του Πίντερ, ως το συναισθηματικό παράλογο ενός μεγάλου έρωτα ανάμεσα σε έναν άνθρωπο και ένα λειτουργικό σύστημα στην υποψήφια για 5 Όσκαρ ταινία “Δικός Της”. Κι υπάρχουν και άλλες σημαντικές προτάσεις από το σινεμά, το θέατρο, τη μουσική, για ενήλικο και ψαγμένο κοινό, αλλά και για τους μικρούς μας φίλους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο Επιστάτης» στο θέατρο Δημήτρης Χορν- Το έργο που έκανε το 1951 διάσημο τον Νομπελίστα συγγραφέα Χαρολντ Πίντερ και σημαντικότερο βρετανό δραματουργό του θεάτρου του παραλόγου, ανεβάζει ο Γιώργος Κιμούλης στο Θέατρο Δημήτρης Χορν. Ο ίδιος υπογράφει τη σκηνοθεσία και κρατά τον βασικό ρόλο. Μαζί του οι , Γιώργος Χρανιώτης, Νίκος Γεωργάκης

Θέατρο Δημήτρης Χορν (Αμερικής 10)- Πα: 21:00, Σα: 21:00, Κυ: 20:00

Πνιγμονή» στο Vault: Η παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, είναι μια διασκευή του έργου του Λόρκα «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα». Μεταφέρει το αριστούργημα του Federico García Lorca από την Ισπανία του 1936 στην Ανατολική Τουρκία του 2013, με αφορμή τα εγκλήματα τιμής, τον θρησκευτικό φανατισμό, τον πουριτανισμό της κοινωνίας και την απάνθρωπη καταπίεση των γυναικών στις Μουσουλμανικές Χώρες.
Vault (Μελενίκου 26, Ιερά Οδός)- Πα: 21:00, Σα: 21:00, Κυ: 18:00

ΣΙΝΕΜΑ
1 Spike-Jonze-Δικός της
Δικός της: Η ευφάνταστη ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Spike Jonze, αφηγείται τον έρωτα του εξαιρετικύ Joaquin Pheonix με ένα πρόγραμμα υπολογιστή. Η Scarlett Johansson δίνει τη φωνή της στο ερωτευμένο λειτουργικό σύστημα. Η ταινία μιλά με ευαισθησία για το ανθρώπινο ανικανοποίητο, ενώ προειδοποιεί ότι οι άνθρωποι επενδύουν πολλά και θα επενδύσουν ακόμα περισσότερα (και σε συναισθηματικό επίπεδο) στην ψηφιακή τεχνολογία.

Το Δέντρο και η Κούνια: Μια αρκετά συγκινητική ταινία με θέμα ανθρώπους που φεύγουν –από ανάγκη ή επιλογή- από τον τόπο τους. Η επιστροφή, οι ρίζες, τα οικογενειακά μυστικά στήνουν μια ανθρώπινη ιστορία. Στο έργο συμμετέχουν σημαντικοί ηθοποιοί, ο Ηλίας Λογοθέτης, η Μυρτώ Αλικάκη και η Σέρβα Mirjanna Karanovic, η οποία έχει χαρακτηριστεί και Meryl Streep των Βαλκανίων.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Χαρούλα Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου μαζί στo Anodos Live Stage. Η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας υπόσχεται μια κατάδυση σε μια αξιόλογη περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού, ενώ θα ζωντανεύει τη συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά.
Anodos Live Stage, Πειραιώς 183- Πα, Σα: 22:00

-Μια πρόταση για τους μικρούς μας φίλους:
Κυριακή για τα παιδιά με τον Φοίβο Δεληβοριά στο Art Act. Ο γνωστός τραγουδιστής θα περάσει δύο ώρες με τα παιδιά από τις 12:00 το πρωί, για να χαρίσει τραγουδιστές ιστορίες με χρώματα φαντασία και παιχνίδι.
Αrt Act area, Αθηνάς 12, Μοναστηράκι, 6ος όροφος- Κυριακή 12:00

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b