MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Μες στο βρακί της του Georges Feydeau στην Πειραιώς 131

H Ομάδα «Δράσις» παρουσιάζει την κωμωδία του Georges Feydeau “Un Fil Ά La Patte” με τον ελληνικό τίτλο: “Μες Στο Βρακί Της”. Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Πειραιώς 131 κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μια κωμωδία παρεξηγήσεων, από αυτές στις οποίες ο Georges Feydeau είναι μετρ και μεγάλος μάστορας, συναντά μια ομάδα που, δεν σηκώνει παρεξήγηση, παίζει την κωμωδία στα δάχτυλά της και μας έχει κάνει να γελάσουμε μέχρι παρεξηγήσεως στο παρελθόν.

Ο Μπουά απόψε αρραβωνιάζεται την Βιβιάν. Αλλά είναι εραστής της Λουσέτ, αρτίστας του μιούζικ χωλ. Η μητέρα της Βιβιάν, καλεί την Λουσέτ να τραγουδήσει στους αρραβώνες, χωρίς να το ξέρει κανείς… Κι εκεί αρχίζουν όλα! Ανάμεσα σε πόρτες που ανοιγοκλείνουν, οι 16 ήρωες μας, πέφτουν από παρεξήγηση σε παρεξήγηση και από ψέμα σε ψέμα, προσπαθώντας, μάταια, να αναιρέσουν, ότι η γυναίκα θα έχει για πάντα τον άντρα… Μες Στο Βρακί Της!

Εφτά ηθοποιοί σε δεκάξι ρόλους. Μια γερή κωμωδία. Οι αγαπημένοι πόρτες του Feydeau, που σε κάθε άνοιγμα και κλείσιμο μας επιφυλάσουν και μια άλλη έκπληξη. Τα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Αυτό είναι το έδαφος που επιλέξαμε φέτος για να ασχοληθούμε με την αστεία πλευρά της ζωής μας. Ο ορισμός του άντρα και της γυνάικας. Ο ορισμός των σχέσεων και η τέχνη του να χωρίζεις.

Κριτική της παράστασης “Μες στο βρακί της”

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Απόδοση – Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Kenny Mc Lelan
Μουσική: Kon Cept
Μάσκες: Βασιλική Παπαδοπούλου
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάναρος
Ηχητική Επεξεργασία: Αλέξανδρος Γεράνης

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Κανονικό εισιτήριο: 15 ευρώ
Φοιτητικό, άνω των 65, ομαδικό (άνω των 10 ατόμων): 10 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Georges Feydeau
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος


Παίζουν: Πέτρος Γιασεμής, Γεράσιμος Μαύρος, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Δέσποινα Παπαγιάννη, Τάκης Σακελλαρίου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Μαρία Σκαφτούρα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b