MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Από “Βρικόλακες” μέχρι “Hunger Games” έχει η ατζέντα αυτού του τριημέρου. Πολυαναμενόμενες παραστάσεις και ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, ενώ σημαντικά αφιερώματα και σπουδαία ντουέτα εμφανίζονται σε συναυλίες. Σίγουρα δεν θα πλήξουμε το τελευταίο ΠΣΚ του Νοεμβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΣΙΝΕΜΑ:

Η Τέλεια Ομορφιά: Η προσωπική περιπέτεια ενός μποέμ ανθρώπου, μνήμες και περισυλλογή σε μια ζωή που σιγά-σιγά βαδίζει προς τη Δύση της. Όλα αυτά στην τέλεια ομορφιά της αιώνιας πόλης, της Ρώμης, που κάνει τους ανθρώπους να δείχνουν ακόμα πιο ατελείς. Ένα γοητευτικό, αλλά όχι συναρπαστικό ιταλικό έργο, με στοιχεία από Φελίνι.

The Hunger Games: Φωτιά. Ο αγώνας επιβίωσης της Κάτνις (Jennifer Lawrence) συνεχίζεται εξίσου σκληρός, ενώ ο αέρας της επανάστασης αρχίζει να σιγοπνέει. Όοι αγάπησαν την πρώτη ταινία, θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να δουν και τη δεύτερη, καθώς είναι σε αρκετούς τομείς καλύτερη.

ΘΕΑΤΡΟ:

Βρικόλακες του Ίψεν στο θέατρο Οδού Κεφαλληνίας. Η ενδιαφέρουσα σκηνοθετική οπτική του Στάθη Λιβαθινού πάνω στον Ίψεν συνδυάζεται με ένα καστ υψηλής ποιότητας και πρωταγωνιστές την Μπέττυ Αρβανίτη, τον Γιώργο Κέντρο, το Νίκο Χατζόπουλο, τη Μαρία Κίτσου και τον Κώστα Βασαρδάνη.
Παρασκευή 21.00, Σάββατο 18.00, 21.15, Κυριακή 19.00-
Πληροφορίες για την παράσταση Βρικόλακες

Αστερισμοί στο θέατρο του Νέου Κόσμου: Δύο πολύ σπουδαίοι ηθοποιοί, η Στεφανία Γουλιώτη και ο Μάκης Παπαδημητρίου αποτελούν ένα συγκλονιστικό θεατρικό δίδυμο στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Το έργο “Αστερισμοί” του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Νικ Πέιν ξεκίνησε προχτές τελικά στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.
Παρασκευή, Σάββατο 21:15, Κυριακή 19:00-
Πληροφορίες για την παράσταση Αστερισμοί– – Κριτική της παράστασης

ΜΟΥΣΙΚΗ:

-Συνάντηση- σταθμός για την Άλκηστι Πρωτοψάλτη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Οι δυο σπουδαίες ερμηνεύτριες, θα εμφανίζονται μαζί στην σκηνή του Diogenis Studio (Λεωφ.Συγγρού 259)
Παρασκευή: 22.00, Σάββατο: 22.00-
Πληροφορίες για τη συναυλία Αρβανιτάκη- Πρωτοψάλτη

-Μια ολόκληρη μέρα σχεδόν αφιερωμένη στον πρωτοπόρο Ιταλό συνθέτη Luciano Berio. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ μουσικά event προς τιμή του συνθέτη θα πραγματοποιηθούν σε διάφορους χώρους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. «Η μουσική είναι η επιθυμία των επιθυμιών» δήλωνε ο μεγάλος πρωτοπόρος Ιταλός συνθέτης Λουτσιάνο Μπέριο (1925-2003), που επηρέασε όσο λίγοι τη μουσική του 20ού αιώνα.
Κυριακή από τις 11:00 ως τις 21:00-
Πληροφορίες για το αφιέρωμα στο Luciano Berio

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b